Zvezdi i Partizanu kazna preko milion dinara

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi i Partizanu kazna preko milion dinara

Disciplinska komisija FSS zatvorila je "slučaj" derbi i izrekla novčane sankcije za oba kluba. Kažnjeni i treneri Napretka i Dinama iz Vranja utakmicom pauze

Foto: MN Press

U Superligi je trenutno pauza, ali u Fudbalskom savezu Srbije radi se punom parom. Članovi Disciplinske komisije FSS imali su baš dosta posla.

Oni su izrekli kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi , ali i ostalim klubovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Večiti rivali" napuniće kasu FSS, jer će osim kazne zbog navijača, morati da plate i funkcioneri oba kluba.

Crvena zvezda kažnjena je zbirno 550.000 dinara, zbog nedoličnog ponašanja navijača ovog kluba na utakmicama sa Partizanom, Vojvodinom, Radnikom, Napretkom i Mladosti iz Lučana, prenosi "Sportski žurnal".

Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih, moraće da plati 120.000 dinara za klevetu, s obzirom da je posle utakmice u Humskoj izjavio da je golman Partizana Vladimir Stojković “slučaj za psihijatriju”.

Klub iz Humske zbirno je kažnjen 350.000 dinara, a razlog su navijači njihovo i nesportsko ponašanje na mečevima sa Zvezdom, Bačkom i Radom.

Ništa bolje nije prošao ni rukovodeći kadar Partizana.

Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih kažnjen je 80.000dinara, Miloš Vazura, generalni direktor 70.000 dinara, a golman Vladimir Stojković 50.000 dinara zbog izjava i komentarisanja suđenja posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Za razliku od pomenute trojke Zoran Bata Mirković, trener Partizana samo je opomenut od strane Disciplinske komisije, s obzirom da u izjavama nikoga nije vređao, već je samo dao generalni komentar oko suđenja.

Disciplinski organi kaznili su trenere Napretka i Dinama iz Vranja, Milorada Kosanovića i Dragana Antića, utakmicom zabrane vođenja tima.

Šef struke Kruševljana kažnjen je zbog uvreda na račun sudija posle meča sa Crvenom zvezdom, dok je Antić isključen na duelu protiv Čukaričkog. On će morati da plati i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog komentarisanja suđenja protiv Napretka.

Takođe i Napredak će platiti 50.000 dinara zbog pet žutih kartona koje su njegovi igrači dobili na utakmici protiv Vojvodine.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Recko KAŽNJEN zbog DUGOG JEZIKA

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2018

Disciplinska komisija FSS kaznila je trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića Recka utakmicom zabrane vođenja tima i novčanom kaznom. Šef struke vranjskog Dinama je zbog isključenja na meču protiv Čukaričkog u prošlom kolu Super lige Srbije, dobio utakmicu zabrane vođenja tima.   To nije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.