Zvezda i Partizan ponovo kažnjeni

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan ponovo kažnjeni

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je nove kazne Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Klub iz Humske kažnjen je sa 220.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike navijača na utakmicama sa Voždovcem, Spartakom, Napretkom, Čukaričkim i Vojvodinom, prenosi Sportski žurnal.

Iz istog razloga kažnjena je i Crvena zvezda sa 150.000 dinara. Ovo je objedinjena sankcija za tri meča i nedolično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ponašanje navijača crveno-belih na utakmicama sa Radom, Mačvom i OFK Bačkom.

Izrečene su kazne i Radničkom iz Niša, Voždovcu i Spartaku koji će u kasu saveza uplatiti po 25.000 dinara jer njihovi treneri nisu vodili timove tokom prvenstvenih mečeva.

Mačva je bila bez trenera protiv Voždovca, Radnički iz Niša nije imao na klupi šefa struke Nenada Lalatovića protiv Proletera u Novom Sadu, a Subotičani u duelu sa Radom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.