ZVEZDA SE POHVALILA: Ljubimac Delija u društvu Halanda i Levandovskog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 15:27

ZVEZDA SE POHVALILA: Ljubimac Delija u društvu Halanda i Levandovskog!

Podatak za respekt.

Junak Zvezde u 165. Večitom derbiju protiv Partizana, Aleksandar Katai, nalazi se među igračima koji su neizostavni u startnoj jedanaestorici.

Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran na početku sezone, a dobar test imaće danas (18.00). U goste mu stiže Atalanta. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,50, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Inter - Atalanta.

Zato se Šampion Srbije pohvalio podatkom za respekt, vezanim za svog "Magika".

Naime, Katai je od početka sezone postigao 10 golova, a poslednji već spomenut protiv Partizana. Na sedam mečeva u svim takmičenja, na svakom je postigao bar jedan pogodak.

Isti učinak imaju najveće zvezde Borusije iz Dortmunda i minhenskog Bajerna - Norvežanin Erling Braunt Haland i Poljak Robert Levandovski.

Podsetimo, Aleksandar Katai je odigrao 116 mečeva za Crvenu zvezdu, u kojima je postigao 59 golova, uz 27 asistencija.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAUNOVIĆ DELI LEKCIJE U ČEMPIONŠIPU: Srbin SLAVI Hrvata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Reding u strašnoj formi...Posle loše serije na startu sezone, fudbaleri Redinga uhvatili su zalet i vezali tri pobede u isto toliko kola. Poslednji u nizu pao je Midlzbro rezultatom 1:0 (0:0), pa su izabranici Veljka Paunovića sve bliži plej-ofu...Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.