ZVEZDA ME JE ODBILA Vlahović ovo ranije nije priznao, evo zašto je potpisao za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 11:57

"ZVEZDA ME JE ODBILA" Vlahović ovo ranije nije priznao, evo zašto je potpisao za Partizan

Sudbina je namestila da ubrzo odigra derbi.

Napadač italijanske Fiorentine i reprezentacije Srbije Dušan Vlahović je u velikoj formi. Prošle sezone je bio jedan od najboljih strelaca lige, a i tekuću je krenuo u sličnom ritmu. Nedavno je postigao i gol za reprezentaciju Srbije protiv Katara, ukupno treći u dresu državnog tima.

Ovaj 21-godišnji golgeter otkrio je detalje iz svog života, koji su skoro nepoznati fudbalskoj javnosti.

- Odigrao sam u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan meč za Crvenu zvezdu i promašio sam penal. Bilo je to u danima kada sam u školi, u dogovoru sa ocem, preskočio jedan ispit. Zvezda me je odbila, ali razlog nije bio taj jedanaesterac. Međutim, poslušao sam svoje srce i otišao sam u Partizan koji me pozvao. Tu nisam razmišljao dva puta, već sam odmah prihvatio poziv. Sudbina je sve nekako namestila da posle šest meseci igram derbi protiv Zvezde - rekao je Vlahović, za jedan od vodećih sportskih portala DAZN.

Otkrio je Dušan i zašto je posle Partizana izabrao baš Fiorentinu.

- Jedan od mojih fudbalskih idola je Stevan Jovetić, koji je sa 18 godina postao kapiten Partizana. Zbog njega sam išao na stadion da gledam svoj klub. U kući sam kao suvenir imao dres Partizana, ali bez broja na leđima. Negde sam pronašao i isekao broj 35 i zalepio ga na taj dres. Nije baš izgledalo lepo, ali to je bio Jovetićev broj, i ja sam bio presrećan.

Izdvojio je i anegdotu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- On fudbal igra monstruozno. Bukvalno je takav igrač. Svojevremeno smo izgubili kod kuće od Milana 3:2 i prišao sam Zlatanu posle utakmice i zatražio dres. Dobio sam potpis i posvetu na našem jeziku. Rekao mi je da nikada ne odustajem od svojih snova - otkrio je Vlahović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.