ZASTRAŠUJUĆA SERIJA - Sećate li se kada je poslednji put Zvezda izgubila od FMP-a? (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆA SERIJA - Sećate li se kada je poslednji put Zvezda izgubila od FMP-a? (foto)

Davno je to bilo, a večeras je uvećan ionako ogroman broj Zvezdinih uzastopnih pobeda nad ''Panterima''.

Košarkaši Crvene zvezde u poslednje četiri godine dominiraju srpskom klupskom košarkom, ali za razliku od ostala dva naša predstavnika u ABA ligi (Mega Bemaks, Partizan) koji su tokom tog perioda uspevali da nanesu poraze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-belima i ''otkinu'' im po jedan trofej u Kupu Koraća, FMP iz Železnika u duelima sa aktuelnim šampionom Srbije već godinama zna samo za poraze.

To se potvrdilo i večeras, u meču petog kola ABA lige. Zvezda je kao gost u Železniku slavila sa 81:72, a uvidom u arhivu međusobnih duela ova dva rivala dolazimo do zastrašujućeg Zvezdinog pobedničkog niza protiv ''Pantera'' - 21:0!

Dakle, Zvezda je dobila 21 uzastopnu utakmicu protiv FMP-a u takmičarskim mečevima, što u ABA ligi, što u Superligi Srbije, što u Kupu Radivoja Koraća.

Tu dolazimo i do odgovora na pitanje iz naslova - poslednji put FMP je savladao Zvezdu pre sedam i po godina - 18. maja 2011. kada je bilo 97:87 za tim iz Železnika.

U prilogu sa sajta rezultati.com nalazi se spisak svih međusobnih duela FMP-a i Zvezde sa ostvarenim rezultatima, od tada, pa do danas.

Screenshot: rezultati.com
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.