ZAGORAC POSLE TROJKE KARIJERE: O Trinkijeriju, PRODUŽECIMA i potezu koji je REŠIO Večiti derbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGORAC POSLE TROJKE KARIJERE: O Trinkijeriju, PRODUŽECIMA i potezu koji je REŠIO Večiti derbi!

Crno-beli slavili u drugom meču finalne serije.

Sekunde su delile košarkaše Partizana od novog poraza u finalnoj seriji plej-ofa Superlige. Kada se činilo da će Crvena zvezda i drugi put zaredom slaviti u Večitom derbiju, stvar u svoje ruke preuzeo je Rade Zagorac.

Nije služio šut Zagorca tokom večerašnjeg meča, ali je na radost svih partizanovaca pogodio kada je trebalo i izazvao erupciju oduševljenja domaćih navijača.

- Bio sam rasterećen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod poslednjeg šuta. Bilo je teško, ponosan sam na sebe. Andrea i ja imamo poseban odnos i hvala mu na poverenju. Sledeći meč tezak je kao i ovaj. Daćemo sve od sebe - rekao je Rade Zagorac odmah posle meča u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Partizanov junak smogao je snage da se na kraju i našali:

- Bilo bi nezahvalno sada da pričam o poslednjem napadu. Plan je bio da pokušamo da damo trojku, čak i dvojku za produžetak, ali je bilo previše toplo da igramo još pet minuta - istakao je Zagorac.

Naredna utakmica finalne serije igra se u subotu, a prednost domaćeg parketa imaće Crvena zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.