Izvor: RTS, 20.Feb.2022, 09:24

"Večiti derbi" za Žućkovu levicu (21.00, RTS1)

Večiti rivali, košarkaši Crvene zvezde i Partizana, igraće finale Kupa Radivoja Koraća i boriće se za čuvenu "Žućkovu levicu". Utakmica Zvezde i Partizana igra se od 21 sat u Nišu, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Petu godinu zaredom dva najveća srpska kluba biće rivali u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Crveno beli su u polufinalu imali nešto lakši posao – pobedili su Megu koja je samo u prvoj četvrtini bila ravnopravan rival.
Partizan je protiv FMP-a do kraja strahovao za rezultat, ali je uspeo da izađe kao pobednik u susretu u kojem je izgubio Alena Smailagića zbog povrede kolena.
"Očekujem da sve bude u znaku košarke, da bude apsolutni fer-plej, da se priča samo o košarci, da pobedi onaj ko pokaže na terenu više u košarkaškom smislu. Sve ostalo ćemo analizirati, već jesmo nekoliko puta ove godine", rekao je trener Partizana Željko Obradović.
Njegov kolega Dejan Radonjić zna da će njegov tim imati težak posao.
"Pokušaćemo da se pripremimo da odigramo što je moguće bolje u finalu", istakao je Radonjić.

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda razbila Partizan i odbranila Kup Koraća!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2022

Košarkaši Crvene zvezde osvojilii su večeras Kup Radivoja Koraća, pošto u finalu u Nišu pobedili Partizan 85:68 (20:13, 29:15, 18:18, 18:22)...Pred punim tribinama niške hale Čair, crveno-beli su ubedljivom igrom tokom celog meča odbranili Žuckovu levicu osvojenu prošle godine u Novom Sadu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KO SE IZ NIŠA VRAĆA SA ŽUĆKOVOM LEVICOM?! PRŠTAĆE SVE U ČAIRU! Večiti u finalu Kupa, Zvezda ili Partizan, pitanje je sad! (ANKETA)

Izvor: Kurir, 20.Feb.2022

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana bore se za popularnu "Žućkovu levicu" (21.00)

Nastavak na Kurir...

KUP JE ZVEZDIN! PARTIZAN NEMOĆAN U NIŠU: Crveno-beli odigrali meč za pamćenje i POTPUNO DEMOLIRALI crno-bele za Žućkovu levicu!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2022

Crvena zvezda odbranila je na impresivan način trofej u Kupu Radivoja Koraća! Crveno-beli savladali su u finalu Partizan sa 85:68!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.