Izvor: Beta, 20.Mar.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak podela ulaznica navijačima Zvezde, Partizanovim navijačima zabranjen ulaz u halu

Košarkaški klub Crvena zvezda počeće u četvrtak sa podelom besplatnih ulaznica za tribine za prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana, ali samo svojim navijačima, pošto pristalicama crno-belih nije dozvoljen ulazak u halu.Zvezda će u subotu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti domaćin Partizanu, u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa regionalne lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu i stekli prednost domaćeg terena u plej-ofu.Besplatne ulaznice za tribine biće podeljene u četvrtak od 12 časova u prostorijama Zvezde na Malom Kalemegdanu. Jedna osoba može da uzme četiri ulaznice, uz lični dokument.Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B i počasna mesta pored terena, prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova. Broj dnevnih ulaznica u tim sektorima je ograničen, jer Zvezda želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica, koji su ih kupili pre početka sezone.Ni u predstojećem duelu beogradskih klubova, u hali neće biti gostujućih navijača."U skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja, nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno, neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predvidjeni za gostujuće navijače ...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KKCZ: Besplatno na tribine, bez karata za navijače Partizana

Izvor: B92, 20.Mar.2019

Košarkaški klub Crvena zvezda počeće u četvrtak sa podelom besplatnih ulaznica za tribine za prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.