TEŠKA ARTILJERIJA: Zvezda dovodi MOĆNOG centra koga su želeli Partizan i Radonjićev Panatinaikos

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 11:28

TEŠKA ARTILJERIJA: Zvezda dovodi MOĆNOG centra koga su želeli Partizan i Radonjićev Panatinaikos

Odlučio se za crveno-bele.

Slavila se tripl-kruna na Malom Kalemgdanu, usledilo je zatišje, pa serija odlazaka iz Crvene zvezde. Otišao je najpre trofejni trener Dejan Radonjić, zatim Maik Cirbes, Ostin Holins, Dejan Davidovac, a njihovim putem će najverovatnije i Nikola Kalinić i Nejt  Volters.

Međutim, na red su došla i pojačanja. Navijače crveno-belih oduševio je povratak Nemanje Nedovića koji se posle deset godina vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Kališ. Pominje se i dolazak Miroslava Raduljice...

Međutim, danas je aktivirana još jedna bomba. Američki centar Hasan Martin blizu je dogovora da postane novo pojačanje Crvene zvezde, saznaje Mozzart Sport.

Njemu je ugovor sa Olimpijakosom istekao 1. jula, a Crvena zvezda je stupila u kontakt sa njegovim agentom. Kako navodi pomenuti portal pregovori uveliko traju i posao je blizu realizacije.

Za nekadašnjeg centra Budućnosti, veliko interesovanje pokazao je Partizan, zatim Panatinikos Dejana Radonjića, ali će najverovatnije pojačati redove srpskog šampiona.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.