Stojanović najbolji igrač 33. kola Super lige

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović najbolji igrač 33. kola Super lige

Zasluženo!

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović proglašen je danas za najboljeg igrača 33. kola Super lige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

U kolu u kojem je odigran 160. "večiti derbi", najzanimljiviji meč odigran je na Čairu gde su domaći Radnički i Čukarički odigrali nerešeno 2:2.

Najzaslužniji za bod "brđana" bio je upravo Luka Stojanović. Pored pogotka za rano vođstvo svog tima, on je u poslednjim trenucima utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preciznim udarcem, nakon dosudjenog indirekta, uspeo da zatrese mrežu Radničkog za konačnih 2:2.

Luka Stojanović (25) igra na pozicijama centralnog veznog igrača i krila, a ponikao je u mladjim kategorijama Partizana. U ekipu Čukaričkog je stigao u januaru prošle godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 30 nastupa i postigao 10 pogodaka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igrač kola: Partizanovo dete zagorčalo život crno-belima

Izvor: B92, 26.Apr.2019

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović proglašen je za najboljeg igrača 33. kola Superlige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja...U kolu u kojem je odigran 160. "večiti derbi", najzanimljiviji meč odigran je na Čairu gde su domaći Radnički i Čukarički odigrali nerešeno 2:2...Najzaslužniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.