SUPERLIGA: Zvezda na vrućem gostovanju, Partizan se u Humskoj sprema za večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Zvezda na vrućem gostovanju, Partizan se u Humskoj sprema za večiti derbi

Mečevi su na programu u sredu.

Fudbaleri Crvene zvezde u vanrednom, 23. kolu Superlige, gostuju Inđiji, dok će Partizan dočekati Proleter iz Novog Sada.

Crveno-beli žele da nastave pobedonosnu seriju, a crno-beli posle kiksa protiv TSC-a u Senti da se vrate na stazu uspeha i naprave najbolju uvertiru za 162. večiti derbi.

Vrlo zanimljivo biće u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radnički, dok Čukarički, koji je u seriji od četiri uzastopna poraza, čeka na Banovom brdu Voždovac.

Pogledajte rezultate

U duelu dva tima koji su u formi Spartak iz Subotice čeka Mladost iz Lučana, TSC gostuje Mačvi, Napredak je domaćin Radniku, a Rad ekipi Javora.

23. kolo, sreda

Spartak - Mladost (13)

Inđija - Crvena zvezda (14)

Čukarički – Voždovac (18)

Mačva – TSC (18)

Napredak – Radnik (18)

Vojvodina – Radnički(18)

Partizan – Proleter (18)

Rad - Javor (18).

Tabela: Crvena zvezda 61 bod, Partizan 48, Vojvodina 45, Čukarički 40, TSC 38, Radnički 36, Voždovac 35, Spartak 32, Mladost 31, Napredak 25, Proleter 23, Javor 21, Radnik 20, Inđija 15, Rad 14, Mačva 12.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Niša u Novom Sadu igraju sa liderom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2020

Prvi derbi mini-lige igraće se već u drugom kolu pošto u sredu, 26. februara odbojkaši Niša igraju sa Vojvodinom u Novom Sadu. Duel lidera i drugoplasiranog Niša, ekipa sa istim brojem pobeda i poraza, odlučiće koji će se tim osamiti na vrhu nakon ovog kola...Biće ovo peti susret Niša i Vojvodine...

Nastavak na JužneVesti.com...

Linglong Superliga – kolo pred "večiti" derbi

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 10:32

Fudbaleri Crvene zvezde u vanrednom terminu 23. kola Linglong Superlige gostuju Inđiji, dok će Partizan dočekati Proleter iz Novog Sada...Crveno-beli žele da nastave pobedonosnu seriju , a crno-beli posle kiksa protiv TSC-a u Senti da se vrate na stazu uspeha i naprave najbolju uvertiru za 162. večiti...

Nastavak na B92...

Lalatović ima sumnju: Kokeza, dođi da gledaš naš duel sa Radničkim

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2020

Tačno je da će uoči 162. večitog derbija žiža javnosti biti usmerena ka mečevima Crvene zvezde i Partizana, ali takmičarski gledano najzanimljivija utakmica će se igrati u Novom Sadu. Vojvodina dočekuje Radnički u duelu koji može da odredi putnika za Evropu. Stara Dama je u velikoj prednosti,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.