SUDIJSKI EKSPERT: Bilo je MNOGO, MNOGO grešaka, oštećeni i Zvezda i Partizan i Voždovac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJSKI EKSPERT: Bilo je MNOGO, MNOGO grešaka, oštećeni i Zvezda i Partizan i Voždovac (VIDEO)

Posle utakmica 11. kola.

Mnogo "prašine" se diglo posle utakmica Superlige između Napretka i Crvene zvezde, odnosno Partizana i Voždovca, pošto se pričalo o odlukama sudija Bojana Nikolića i Momčila Markovića. U studiju TV Arena sport, sporne situacije iz Kruševca i Beograda analizirao je Minja Radaković, ispred Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Krenimo redom. Prvo je "pod lupom" bio poništen gol Miloša Degeneka zbog ofsajda, a prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radakovića odluka pomoćnika je bila ispravna.

Zatim se analizirao duel u kaznenom prostoru kada je oboren El Fardu Ben (pogledajte OVDE).

- Ovo je za kazneni udarac i isključenje - objasnio je Radaković, a zatim u sledećoj analizi dodao da je Pajović ispravno startovao na Matea Garsiju posle kontre i da nije bilo osnova za penal.

- Čist start i ispravna odluka.

Onda se diskutovalo o dosuđenom penalu za Zvezdu (više pročitajte OVDE).

- Sudija je loše postavljen i zaklonjen. On ne vidi dobro situaciju. Bilo je slobodno sudijsko uverenje i doneo je takvu odluku. Ne bih ulazio u dublju analizu.

Radaković je takođe rekao da je Baha napravio faul nad Milošem Vulićem, a zatim je usledio i gol Marka Marina za pobedu. Onda se raspravljalo da li je jedan od igrača Zvezda mogao da stoji u živom zidu Napretka.

- Sudija prilazi igraču i traži mu da se pomeri najmanje metar. Kada se sudija vraćao, on se opet vratio pored igrača Napretka.

To je ujedno bio i završetak komentara o meču u Kruševcu. Onda se prešlo na duel u Humskoj. Prva sporna situacija je bila penal za Voždovac, ali Radaković tvrdi da je sudija pogrešio odnosno da Vladimir Stojković nije faulirao protivnika, odnosno da nije bilo kontakta.

Zatim je naveo da je Pavlović uhvatio za vrat Stanisavljevića i da je bilo elemenata za penal, odnosno da je tada Voždovac oštećen. Bilo je polemike i da li je u završnici trebalo dosuditi penal zbog igranja rukom jednog od Zmajeva u kaznenom. Radaković tvrdi da bi to bilo prtestrogo u tom slučaju. I za kraj, da li je Natho igrao rukom dovoljno za penal u poslednjim trenucima.

- U klizećem startu prirodno je da ruka ide dole. Igrač se oslanja na ruku i nemoguće je da je pomeri. Bilo bi prestrogo da je dosuđen penal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Džesika Aidi, supruga Marka Veratija

I’m so in love with Greece 🇬🇷 Im heading back to Paris with the best memories 💕 Swimsuit: @owintimates

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 7. Јул 2019. у 10:12 PDT

Only 3 more days! Only 3,2,1 more days !! Click on the link in bio S’il vous plait ! 🙏🏽

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 11. Јун 2019. у 3:20 PDT

A little throwback of the @fae x @si_swimsuit shoot! DID U VOTE TODAY? If not go click on the link in bio to do it ! Merci to everyone for the support and love ! I love you all ! 📸 @keslertran

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 10. Јун 2019. у 9:15 PDT

Today is THE DAY! Go get your copy RIGHT NOW !!! @si_swimsuit did a MAJOR thing and you have to see what is inside!

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 8. Мај 2019. у 8:37 PDT

Boobies ✅ hair ✅ then let’s shootttt! 2 more days before the launch of the issue !! Are you excited? I DO !! @si_swimsuit @yutsai88 @mj_day

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 6. Мај 2019. у 1:57 PDT

I meannn 👁 🙈 @mj_day @si_swimsuit @grace_bijoux

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 24. Феб 2019. у 11:35 PST

Sun kissed ☀️@Si_swimsuit I m so happy to be reunited with the #Siswimsearch fam’ #TeamNotanLine 🐒

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 21. Феб 2019. у 10:51 PST

Need some vitamine D ☀️

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 21. Окт 2018. у 9:40 PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.