ŠMEKERČINA: Evo kako je Bata Mirković prokomentarisao trijumf Zvezde nad Liverpulom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠMEKERČINA: Evo kako je Bata Mirković prokomentarisao trijumf Zvezde nad Liverpulom

Trener Partizana odgovorio sa stilom.

Fudbalere Partizana u subotu očekuje duel sa Radnikom (13 časova) od kojeg su poraženi na startu šampionata. Nema sumnje da će crno-beli imati motiv za revanšom, kao i nastavkom pobedonosne serije. Posle nekoliko mečevea u kojima su podbacili, crno-beli su prošlog vikenda savladali Vojvodinu.

MIRIS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LIGE ŠAMPIONA: Terzić najavio tri potpisa na Marakani

SKANDALČINA U PARIZU: Svecima stigla nova OPTUŽBA! Nećete VEROVATI zbog čega! (FOTO)

Trener Partizana Zoran Mirković je oprezan uoči dolaska u Humsku kluba iz Surdulice.

- Znate da smo jedinu utakmicu koju smo izgubili u prvenstvu izgubili od Radnika u Surdulici. U tom smislu, mislim da su nam oni nešto dužni.  Očekuje nas težak zadatak, Radnik je organizovana ekipa, pretpostavljam da će biti malo defanzivniji. Imaju dobre igrače, Zlatanovića koji je mladi reprezentativac i sigurno da moramo da uđemo maksimalno skoncentrisani. Jedino nas pobede održavaju u trci, svaki drugi ishod bi bio katastrofalan za nas.

Crno-beli će biti oslabljeni za povređenog Gorana Zakarića i verovatno Aleksandra Šćekića,a  u tim bi posle višemesečne pauze mogao da se vrati Zoran Tošić.

Pored meča sa Radnikom, Mirkoviću je postavljeno i pitanje o trijumfu Crvene zvezde nad Liverpulom.

- Velika pobeda Zvezde u svakom slučaju. Ja bih samo podsetio kako smo skloni da brzo menjamo mišljenje. Pre par nedelja, kada je bila utakmica u Parizu i Liverpulu, pričana je jedna priča, a sada se priča druga. Veliki je uspeh Crvene zvezde i sigurno da cela naša liga dobija na težini sa tim – jasan je Mirković.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKAV MAJSTOR: ZVEZDA ga letos nije DOVELA, ali posle ove dve GOLČINE... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018

Zablistao...Srpski internacionalac Danijel Aleksić bio je dvostruki strelac za Malatiju u duelu protiv Trabzona (5:0) kojim je otovreno 12. kolo šampionata Turske...MIRIS LIGE ŠAMPIONA: Terzić najavio tri potpisa na Marakani..Aleksić je u 38. minutu, samo minut pošto je Malatija povela, majstorski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.