SEDA U VRUĆU STOLICU: Bodiroga će odlučivati o sudbini Zvezde i Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 11:59

SEDA U VRUĆU STOLICU: Bodiroga će odlučivati o sudbini Zvezde i Partizana!

Vreme je za smenu.

Dosadašnji generalni direktor najelitnijeg evropskog klupskog takmičnenja - Evrolige, Đordi Bertomeu broji poslednje dane na toj funkciji. Njegov naslednik se još uvek ne zna ali najveće šanse se daju srpskom košarkašu Dejanu Bodirogi.

Kako prenose grčki mediji, proslavljeni srpski košarkaš prvi je favorit za novog generalnog direktora Evrolige, javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grčki mediji.

Uostalom, njegovo prisustvo pokraj parketa mečeva fajnal-fora ovog takmičenja u Beogradu potvrđuje te glasine.

Naime, generalna skupština Evrolige sastaće se u sredu u Barseloni gde će se diskutovati o daljim planovima ove organizacije, kao i o budućnosti Đordija Bertomeua. Španac je pre nekoliko dana na konferenciji za medije rekao da njegov dalji rad zavisi isključivo od klubova akcionara Evrolige, kojih je 13.

Podsetimo se, oni su zimus izrazili svoje nezadovoljstvo radom Bertomeua i činjenicom da su im troškovi veći od prihoda, te da žele da ga smene a kao idealnu osobu, vide upravo u Dejanu Bodirogi.

Ipak, Bodiroga nije jedini kandidat, ulogu prvog čoveka Evrolige mogao bi da prihvati i potpredsednik NBA Evrope Hesus Bueno.

Ukoliko se zaista desi da Dejan Bodiroga sedne na vruću stolicu, status domaćih klubova mogao bi, u perspektivi da se promeni.

Treba istaći i to da je Bertomeu u petak na konferenciji za medije rekao da ne postoji šansa da srpski klubovi dobiju dva sigurna mesta u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBIJA PODRHTAVA: Evroliga se odlučila kome da dodeli prvu SPECIJALNU pozivnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022

Procurilo...Navijače Crvene zvezda i Partizana tokom fajnal-fora više od pitanja ko će biti novi šampion Evrope, interesovao je odgovor na pitanje kome će Evroliga dodeliti specijalne pozivnica, da li će to biti beogradski večiti rivali, da li će Srbija imati dva predstavnika u elitnom takmičenju...Đordi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.