I DALJE JE TEMA DERBI: Rikardo pričao o golu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DALJE JE TEMA DERBI: Rikardo pričao o golu (VIDEO)

Dao je vodeći pogodak za crno-bele.

Rikardo Gomeš je bio strelac vodećeg gola za Partizan u 158. Večitom derbiju. Odličnu solo akciju napadač crno-belih krunisao je efektnim golom, u 33. minutu, ali je na kraju ipak bilo 1:1. Zbog toga, ostaje žal...

- Srećan sam zbog gola u derbiju, ali bih ga menjao za pobedu - rekao je Rikardo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajući da je njegova ekipa bila bolja.

- Stvorili smo mnogo prilika, ali nismo dali više golova. Ipak. mislim da smo bili na veoma visokom nivou. Mislim da je sve prilično jasno, dominirali smo, posebno u prvom poluvremenu. Zaslužili smo da pobedimo.

Trenutno, razlika između vodeće Crvene zvezde i Partizana je dva boda, s tim da crveno-beli imaju meč manje.

- Imamo cilj, i borićemo se do kraja. To je put kojim treba da idemo - zaključio je Rikardo.

Podsetite se gola Rikarda.

Već u sredu, crno-bele očekuje duel 1/16 finala Kupa Srbije. Gostovaće Kolubari, a meč će početi u 15 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rikardo Gomeš: Menjao bih gol za pobedu u derbiju

Izvor: RTS, 25.Sep.2018

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš, strelac za crno-bele u 158. večitom derbiju, izjavio je da bi rado menjao gol za pobedu protiv Crvene zvezde. . "Srećan sam zbog gola koji sam postigao u derbiju, ali bih ga rado menjao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.