Protiv Zvezde kao protiv trećeligaša ili kao u Ligi Evrope?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 19:59

Protiv Zvezde ''kao protiv trećeligaša ili kao u Ligi Evrope''?

Iz ugla Partizanovog golmana.

Posle nešto duže neizvesnosti, golman Nemanja Stevanović produžio je ugovor sa Partizanom, gde bi trebalo da ostane još dve godine.

U protekle četiri godine, koliko je član Partizana, Stevanović je uglavnom bio u senci Vladimira Stojkovića, a sada će za mesto među stativama morati da se bori i sa mladim Aleksandrom Popovićem.

''Drži nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ista muka, šalim se naravno… Stalno smo zajedno, zdrava konkurencija je uvek dobro došla. Lično, uvek sam se najviše družio sa kolegama, golmanima. Pop je mlad, talentovan golman. Na njemu je da radi, trenira i da opravda ukazano poverenje'', kaže Stevanović za klupski sajt.

Iako je do sada imao malu minutažu u Partizanu, igrom slučaja se dešavalo da Stevanović više puta dobije priliku u veoma važnim mečevima, poput Kup duela sa Crvenom zvezdom, na primer.

U nedavnom finalu Kupa protiv Vojvodine nije dobio priliku, iako važi za specijalistu za penale.





''Do sada sam u karijeri stvarno odbranio veliki broj penala. Ali, što se tiče finala Kupa, igrači Vojvodine su stvarno bez greške izvodili penale. Stojke je dosta njih i procenio, ali su svi bili ili pod prečku ili u malu mrežicu.





Što se tiče večitog derbija, nisam imao nikakav problem pri ulasku. Za mene je derbi isto kako i utakmica protiv trećeligaša ili u Ligi Evrope'', zaključio je Stevanović.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.