PREDIGRA VEČITOG DERBIJA Kokeza oči u oči sa Vučelićem i Terzićem

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIGRA VEČITOG DERBIJA Kokeza oči u oči sa Vučelićem i Terzićem

U nedelju (18.00) u Humskoj se igra 161. večiti derbi. Tenzije su velike, i jednima i drugima je utakmica više od igre. Zato je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza organizovao sastanak na Terazijama sa čelnicima ljutih rivala Miloradom Vučelićem, predsednikom Partizana i Zvezdanom Terzićem, generalnim dirketorom Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Partizana u Humskoj.
Pored Terzića i Vučelića, bio je prisutan i Srđan Jovanović i njegove pomoćnici, koji će da dele pravdu na nedeljnom susretu.
Naravno, cilja sastanak je bio da se smire tenzije pred srpsku fudbalsku svetkovinu. Strasti su se opet rasplamsale posle subotnjeg susreta Crvena zvezda – Inđija, kada je Igor Stojiljković “častio” crveno-bele sa nepostojećim penalom u 88. minutu kod rezultata 1:0 za goste. Posle toga iz Humske su osuli drvlje i kamene na arbitre i FSS, a prednjačio je potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.
Trenutno, Zvezda ima četiri boda više od Partizana, koji je ove sezone igrao dva puta nerešeno. S druge strane, četa Vladana Milijevića u večiti derbi ulazi sa maksimalnim učinkom od šest pobeda u Superligi Srbije, ali posle ubedljivog poraza u Minhenu protiv Bajerna – 3:0 u prvom kolu Lige šampiona.
Prošle godine, Partizan i Zvezda su odigrali tri meča u Superligi Srbije. Dva su završena bez pobednika – 1:1, dok je jednom slavila Zvezda – 2:1 u 160. večitom derbiju.

ŠOK NA MARAKANI UEFA kaznila Zvezdu


The post PREDIGRA VEČITOG DERBIJA Kokeza oči u oči sa Vučelićem i Terzićem appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Oči u oči – sastanak Kokeze, Vučelića i Terzića

Izvor: B92, 20.Sep.2019

Slaviša Kokeza, predsednik FSS, organizovao je sastanak s Miloradom Vučelićem i Zvezdanom Terzićem, prvim ljudima Partizana i Crvene zvezde...Glavna tema razgovora bio je predstojeći 161. derbi, pa je sastanku prisustvovao i arbitar Srđan Jovanović, kao i njegovi pomoćnici, koji će deliti pravdu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.