PRED VEČITI DERBI: Jedan od najboljih igrača Partizana UPOZORAVA odakle preti OPASNOST! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED VEČITI DERBI: Jedan od najboljih igrača Partizana UPOZORAVA odakle preti OPASNOST! (FOTO)

Crno-beli u 158. okršaj protiv Zvezde ulaze sa pet vezanih pobeda.

Partizan je minimalcem protiv Rada (izveštaj pročitajte OVDE) nastavio trijumfalnu seriju i upisao petu pobedu zaredom. Odlična uvertira izabranika Zorana Mirkovića pred 158. Večiti derbi protiv Zvezde, ali su crno-beli do prepoznatljive igre došli tek u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jada je i postignut gol odluke.

JAVIO SE KLEO! I dalje REŠETA kao u Humskoj! Pogledajte njegove dve MAJSTORIJE! (VIDEO)

NEVIĐENO DO SAD: Premijer liga dobija novog PREDSEDNIKA! Bivši POLITIČAR dolazi na čelo takmičenja!

JASNO I GLASNO: Evo šta su Grobari poručili fudbalerima Partizana pred derbi

- Možemo da budemo zadovoljni, najbitnije da smo u uvertiri pred derbi osvojili tri boda. Nije bilo nimalo lako, Rad ima dosta dobru kontru, imali su nekoliko dobrih situacija, ali mislim da smo i mi podigli formu i da je publika mogla da vidi znatno bolji fudbal, nego što je to bilo u Novom Sadu. Spremćemo se ovih dana za Derbi, koji sa sobom nosi dozu neizvesnosti i nikad se ne zna u kom pravcu će da krene. Na nama je da se što bolje spremimo i odigramo jedan takmičarski fudbal - istakao je Janković.

Reprezentativac Crne Gore dobio je novu ulogu kod trenera Mirkovića.

- Bio sam taj neki polušpic iza Rikarda i Nikolića. To je bila bila neka vrsta probe, da li za Derbi ili nije, ne znam, ali nije ni to loše išlo. Više nas je bilo u napadu, kompaktniji smo gore kada imamo loptu, možemo bolje da je čuvamo. Ako to bude situacija i u Derbiju, mislim da mogu dobro da odigram.

Iskusni vezista ne očekuje preterano lep fudbal u duelu sa srpskim šampionom.

- Derbi kao derbi, nikad nije to bio neki spektakularan fudbal, više je to neki naboj i neke duge lopte, ali igramo na svom terenu i iskreno se nadam da će biti više hrabrosti kod svih da preuzmu odgovornost, da igramo od noge do noge. Mislim da bismo takvom igrom bili znatno opasniji, nego kad bismo bili u grču i pokušavali na neke duge lopte. Videćemo kakva će taktika biti i ko će da igra. U svakom slučaju za Derbi je potrebna hrabrost, odvažnost, da svaki igrač zna svoju poziciju na terenu i koji su mu zadaci, da preuzme odgovornost.

Prema Milojevićevoj ekipi, Janković ima veliki respekt.

- Nije slučajno što su ušli Ligu šampiona, imaju odličnu ekipu, vidi se i taj timski duh. Njima svaka čast, ali Derbi je Derbi, nikad se ne zna koji će biti rezultat. Igramo na našem stadionu, jurimo to prvo mesto i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Odlična su ekipa, ali i mnogo bolje ekipe od njih imaju mana, trudićemo se da to iskoristimo.

Najveće pojačanje tim iz Ljutice Bogdana je, po vezisti crno-belih, dobio u bivšem reprezentativcu Nemačke Marku Marinu.

- Marin je odličan igrač, po meni je moglo da se vidi koliko im on znači. I dalje nije spreman, ali vidi se da se radi o odličnom fudbaleru. Imamo i mi svoj tim, dižemo formu, za derbi nam neće biti potrebna neka posebna motivacija i nadam se da će uz pun stadion može da dođemo do pravog rezultata - rekao je Marko Janković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.