PRED POSLEDNJE KOLO EVROKUPA: Ako prođu Zvezda i Partizan mogu u istu grupu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED POSLEDNJE KOLO EVROKUPA: Ako prođu Zvezda i Partizan mogu u istu grupu! (FOTO)

Verovali ili ne i to je moguće.

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Brešom i porazom Galatasaraja u Monaku praktično su obezbedili učešće u narednoj fazi Evrokupa. Veoma blizu tog cilja su i igrači Partizana, ali šta treba da se dogodi pa da izabranici Andree Trinkijerija dođu do drugog kruga pročitajte OVDE.

LUDILO MOZGA: U BRUTALNOJ tuči Bokini fanovi UBILI navijača Rivera (FOTO)

NURKIĆ SE OBRUKAO: Bosanac što pre želi da ZABORAVI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč protiv Memfisa (FOTO)

PREDSEDNIK PARTIZANA JASAN: Igraćemo u TOP 16 fazi Evrokupa! (FOTO)

Lako se može dogoditi da se Večiti rivali već u drugoj fazi Evrokupa, nađu u istoj grupi, a sa njima i dobro znani rival iz ABA lige zagrebačka Cedevita.

Zvezda i Partizan mogu u istu grupu, kada bi se sastavili prvi iz grupe D (Uniks obezbedio prvo mesto), da Zvezda bude druga u grupi "A", trećeplasirani iz "B" (sigurna Cedevita) i četvrti iz Partizanove grupe C.

Da srpski šampion osigura drugu poziciju, neophodno je da pobedi Galatasaraj u Turskoj, odnosno, da Andora bude poražena od Monaka.

Partizanu četvrto mesto donosi da pred Grobarima savlada Turk Telekom sa više od šest poena razlike, a da Zenit trijumfuje nad Asvelom u Sankt Peterburgu. Ako se sve ove kockice poklope, u grupi "H" TOP 16 faze našli bi se: Uniks, Crvena zvezda, Cedevita i Partizan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.