PRED 159. VEČITI DERBI: Zvezdin vezista pričao o DEBIJU, novajlijama i Partizanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED 159. VEČITI DERBI: Zvezdin vezista pričao o DEBIJU, novajlijama i Partizanu (FOTO)

Crveno-beli savladali Radnik.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da koračaju ka odbrani titule. Nova prvenstvena pobeda, ovog puta na terenu Radnika, ostavila je šampiona Superlige Srbije na 15 bodova prednosti nad najvećim rivalom iz Humske, uoči predstojećeg 159. Večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić".

U sastavu srpskog šampiona protiv Surduličana se prvi put našao i Miloš Vulić. Zimsko pojačanje crveno-belih iz kruševačkog Napretka, propustio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veći deo priprema zbog povrede, pa je debi u novom dresu dočekao sa velikim zadovoljstvom.

- Jedva sam čekao ovaj trenutak. Šef mi je pružio priliku da debitujem na gostovanju u Surdulici i neizmerno sam srećan zbog toga. Prelepo sam se osećao kada sam video da me sa klupe zovu da uđem u igru, posebno zato što sam toliko željno iščekivao taj momenat. Crvena zvezda je najveći klub i igranje u crveno-belom dresu nosi mnogo veliku odgovornost i čast. Imao sam problema sa povredom u pripremnom periodu, zato sam prvu utakmicu u prolećnoj polusezoni gledao sa tribina i to mi je jako teško palo - rekao je Vulić.

Vezista lidera Superlige osvrnuo se na trijumf nad Radnikom.

- Bili su loš uslovi za igru, hladno vreme uz snažan vetar, na lošem terenu smetaju svakoj ekipi. Utakmica je bila teška, uvek je na terenu u Surdulici nezgodno gostovanje, ali najbitnije nam je da smo uspeli da upišemo još jednu pobedu i da osvojimo nova tri boda. Igra naše ekipe izgleda odlično na početku ove godine.

Osvrnuo se Vulić i na učinak Zvezdinih pojačanja, koja su stigla na Marakanu u zimskom prelaznom roku.

- Izuzetno mi je drago zbog Gajića, što je već sada postigao prvenac u crveno-belom dresu. Još jednom je potvrdio da je pravo pojačanje za Crvenu zvezdu. Nije bilo mnogo vremena, ali prema onome što smo prikazali do sada rekao bih da sve novajlije opravdavaju poverenje i očekivanje stručnog štaba, kao i navijača. Verujem da ćemo tako nastaviti i u budućnosti.

Na redu je najveća utakmica srpskog fudbala. Pred 159. okršaj Večitih rivala, nekadašnji igrač Kruševljana zrači optimizmom.

- Vrlo je bitno što smo sa dve pobede ušli u ovu godinu, posebno pred večiti derbi. Imamo odličnu atmosferu, spremni smo i motivisani pred taj važan susret. Imao sam prilike da vidim da stručni štab temeljno analizira svakog protivnika i to će nam mnogo pomoći u pripremi. Jedva čekam da osetim atmosferu večitog derbija - istakao je vezista crveno-belih Miloš Vulić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Sara Bonifacio

☀️🔥

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 16. Јул 2016. у 7:57 PDT

Laughing at my own joke that i told 15 minutes ago 😂😂😂 . . #imissthesun #summer #sea

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 6. Нов 2018. у 6:49 PST

🦀💎 . . . . #nofilter #formentera #luckybeach #spain #formentera2018 #0.2 #peace #lavitachecipiace #diamond #purewater

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 1. Авг 2018. у 9:50 PDT

~Wave after wave~ 🌊🌊 #riccione #wave #sea #cercavounmarecalmoehotrovatote

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 24. Јул 2018. у 2:06 PDT

GREY💅🏽💎 #daenerys #braidstyles #africanbraids #niggasbelike

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 16. Јул 2018. у 6:29 PDT

“Ciao sono Sailor Moon, una combattente che veste alla marinara e oggi compio 22 anni!!” 😂🎂🧜🏾‍♀️ #noncambieromai #22enonsentirli #22anni #3luglio #hb #poseimbarazzanti #frasimbarazzanti #unospritzperfavore #ape?

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 3. Јул 2018. у 2:54 PDT

<> 🙋🏽‍♀️ <>🤣

Објава коју дели Sara Bonifacio (@sara_bonifacio13) дана 26. Нов 2018. у 5:54 PST
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.