ŠOK! Bivši igrač Zvezde se totalno transformisao: Nećete ga prepoznati budete videli ovu njegovu sliku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Bivši igrač Zvezde se totalno transformisao: Nećete ga prepoznati budete videli ovu njegovu sliku (FOTO)

Napravio je haos.

Proveo je u Crvenoj zvezdi samo nekoliko meseci, ali i to mu je bilo dovoljno da uđe u košarkaške udžebnike kao negativac. Nigerijski centar Tundži Avodžobi uspeo je da u junu 2005. godine prekine polufinalnu utakmicu plej-ofa srpske Superlige sa Partizanom, s obzirom na to da nije želeo da se skloni sa parketa i dozvoli košarkašima crno-belih da izvedu slobodna bacanja.

JANKOVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ? Evo kakav je komentar stigao iz Zvezde (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
JEGER GA JE UPOREDIO SA VELIKOM ZVEZDOM: Zna se kada će Bogdan opet ZAIGRATI za Kingse! (FOTO)

Tek posle pet minuta tadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović je nekako uspeo da privoli Avodžovija, inače bivšeg boksera, da izađe sa terena. Avodžobi je prethodno stigao u Beograd kao veliko pojačanje za Superligu, pošto je godinu ranije bio važna karika u trijumfu Hapoel Jerusalima u ULEB kupu, a ostao je upamćen samo kao skandal majstor.

ON JE PREDSEDNIK FRANCUSKOG KLUBA: A malo ko zna da se budi kraj jedne od najsek*ipilnijih žena sveta, njene uloge su UVEK zapažene (FOTO)

Tundži je posle meča sa Partizanom umeo da objasni zašto nije hteo da se pomeri iz reketa Crvene zvezde i dozvoli nastavak utakmice.

OD NJE ZASTAJE DAH! Nina je naša najlepša sportistkinja - a evo u koga je ZALJUBLJENA!

- Prišao sam posle jednog faula sudiji i pitao ga zašto je to faul, a on mi je odgovorio: „Umukni, crnčugo!“ Čekam ga sada da mi kaže to ponovo u lice, ako je čovek. Zašto sam ja crnčuga? Samo sam ga pitao zašto je faul. Ako mi to ponovo kaže, stvarno ću da ga ubijem, pa makar išao u zatvor - zapretio je Avodžobi sudiji Branislavu Mrdaku.

Slikali se Deki i Ronaldo: Kapiten reprezentacije ostavio HIT KOMENTAR! Pada SUDARANJE GLAVAMA...

"Kucaj mi tiket za 5 miliona i pitaj momke šta piju" Posle optužbi za nameštanje, jedan status zapalio društvene mreže!

Posle ovog skandala nikome u Zvezdi nije padalo na pamet da pokušaju da zadrže Nigerijca. Snažni centar je zatim igrao u nekoliko izraelskih klubova i ruski Avtodor, a karijeru je završio 2012. godine.

RADOST! Poznati srpski odbojkaš dobio ćerku, kad čujete KOJE ime su joj dali - PREJAKO (FOTO)

Nije poznato čime se danas bavi, ali je pre nekoliko meseci „snimnjen“ na NBA utakmici između Atlante Hoksa i Toronto Reptorsa. Bez perlica, ma bez dlake na glavi... Danas ga u centru Beograda verovatno ne bi prepoznali ni najvatreniji navijači Crvene zvezde...

KAD SE ŽIVOT PRETVORI U PAKAO: Važio za jednog od najboljih igrača Večitog rivala, a onda ŠOK. Vi ste član grupe PINK PANTER! (FOTO)

Former Nigerian senior basketball athletes: @MactabeneAmachr with Legendary Tunji Awojobi at an @NBA game.@ATLHawks vs @Raptors #DTiger #DTigeress#nba pic.twitter.com/zbedEfv9rz

— #TitansBasket 🇳🇬 (@titansbasket) November 26, 2017

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.