Nije Kolina, ali Italijani pričaju o srpskom derbiju, i to uz nostalgiju...

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Kolina, ali Italijani pričaju o srpskom derbiju, i to uz nostalgiju...

Sad, možda bi neko rekao da nam se i smeju, ali srpski fudbal je zaista romantičan...

Derbi je prošao, svako je ostao u svom rovu, iako su u međuvremenu Zvezda i Partizan morali opet na teren, tokom nedelje pričalo se jedino o izjednačujućem pogotku šampion, odnosno o tome da li je lopta prešla liniju.

Pošto smo utvrdili da se Kolina nije baš bavio srpskim fudbalom, ipak, derbi nije prošao bez traga u italijanskim medijima.

Jedan od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << portala, tuttomercatoweb donosi priču sa duela Partizana i Zvezde, potanko opisujući šta se sve dogodilo, a ilustracija je slika Pantića koji uz nevericu pita sudiju kako je video da je lopta prešla gol liniju.

Naslov teksta je "Nije zemlja VAR-a. To je Srbija", a u tekstu se navodi da bez video tehnologije fudbal itekako može da bude podložan greškama, skandalima, pogotovo greškama iz loše namere i zbog korupcije.

Na kraju, ljudske greške su sada pod kontrolom tehnologije.

"Da li ste nostalgični za prošlim vremenima", pita ovaj portal na kraju...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kesić o derbiju i ostalim aktuelnostima. Subota od 21h VIDEO

Izvor: B92, 28.Sep.2018

Glavna tema protekle nedelje bio je derbi večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana. A u novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i mi se bavimo aktuelnim pitanjem: Da li je lopta prešla liniju? Videćete ume li opozicija da namesti krevet, ali i kako je Dodik postao drvo. Otkrivamo zašto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.