NOVINA U DERBIJU Fudbaleri Partizana i Zvezde u istim majicama

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINA U DERBIJU Fudbaleri Partizana i Zvezde u istim majicama

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde ujediniće se pred predstojeći međusobni susret u humanitarnoj akciji koju će promovisati na nedeljnom “večitom derbiju”. Fudbaleri najvećih rivala će na teren izaći u istim majicama na kojima će pisati slogan “I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju”.
U subotu od 18 igraju Čukarički – Mladost Lučani, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> “Večiti derbi”, 161. po redu, igraće se u nedelju od 18 časova na stadionu u Humskoj, u devetom kolu fudbalskog prvenstva Srbije. Igrači najtrofejnijih srpskih fudbalskih klubova će tako poslati poruku da samo jedna stvar u životu predstavlja nešto što je više od igre, a to je sam život.
Oni na taj način podržavaju kampanju za povećanje broja donora i trasnplatacija. Cilj kampanje je da što više ljudi nauči značaj transplantacije, prihvati donorstvo i pokuša da popravi situaciju u kojoj je Srbija.
Srbija na milion stanovnika ima samo tri donora, što je jedna od najlošijih statistika u Evropi.


The post NOVINA U DERBIJU Fudbaleri Partizana i Zvezde u istim majicama appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Zvezda na derbi izlaze u "istim dresovima"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2019

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, na 161. vječiti derbi u Humskoj, izaćiće u dresovima sa sloganom "I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju" kako bi učestvovali u kampanji za povećanje broja donora i transplantacija koju vode Ministarstvo zdravlja i Hemofarm fondacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.