MOZZART izbacio kvote za Zvezda - BATE i Jang Bojs - Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART izbacio kvote za Zvezda - BATE i Jang Bojs - Partizan

Crveno-beli favoriti, jaka dvojka na crno-bele...

Još nekoliko dana u centru pažnje biće reprezentazivne aktivnosti. Već narednog vikenda vraćamo se klupskom fudbalu kroz nacionalne šampionate, a onda sredinom one tamo nedelje kreću evropski izazovi. Za razliku od nekih prethodnih sezona ove jeseni s velikom pažnjom ćemo pratiti grupnu fazu Lige Evrope jer se u njoj nalaze dva najveća srpska kluba - Crvena zvezda i Partizan.

LIGA EVROPE >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Kvote za sve mečeve prvog kola

Shodono tome kladionica MOZZART ranije je izbacila kvote za sve mečeve prvog kola ovog takmičenja i tako vam dala dosta vremena da razmislite šta igrati na beogradske večite rivale.

Krenućemo od Partizana koji će prvi na scenu. Crno-beli kao i Zvezda igraju 14. septembra, ali od 19 časova. Đukićev tim kao što znate gostuje švajcarskom Jang Bojsu kome je prema kvotama dodeljena uloga favorita. Kec plaća 2,05, iks 3,45, a dvojka čak 3,60. Sigurni smo da ovaj nešto jači koeficijent na dvojku neće sprečiti navijače Partizana da okušaju sreću sa svojim voljenim timom na tiketu...

Kada su golovi u pitanju zanimljivo da 3+ i 0-2 plaćaju istovetno - 1,85.

SVE MOZZART KVOTE ZA MEČ JANG BOJS - PARTIZAN 

Crvena zvezda istog dana (četvrtak, 14. septembar) od 21.00 dočekuje BATE Borisov i za razliku od Partizana MOZZART je promoviše u favorita. Trijumf crveno-belih na premijeri u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja posle punih deset godina plaća 1,80. Ukoliko verujete u iks na Marakani uplatu ćete pomnožiti sa 3,45, a ko smatra da će Belorusi odneti ceo plen proći će najbolje ako se to zaista i dogodi - 4,80.

Ako ćemo o golovima ne možemo da ne primetimo da će eventualna goleada moći jako dobro da se naplati - 2,20. Takođe, izdvojićemo igru TM1 2+ (domaćin postiže dva ili više golova) jer je kvota u tom slučaju izuzetno primamljivih 2,20.

SVE MOZZART KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - BATE BORISOV

Do ovih utakmica ostalo je još dosta vremena, punih 11 dana, tako da je moguće da će doći i do izvesnih korekcija kvota. Kome odgovaraju trenutno brojke ne bi trebalo mnogo da okoliša. Trk do najbliže MOZZART kladionice...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fudbalski program (ponedeljak - nedelja)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2017, 13:49

Za vikend nas očekuje petnaestak derbija, pre toga zanimljivi reprezentativni dueli....Nekako je postalo uobičajeno da fudbalske aktuelnosti dosta zamru kada dođu na red reprezentativne akcije, ali daleko od toga da nema zanimljivih duela nacionalnih timova. Mi smo tako probrali najbolje od najbolje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.