MIRKOVIĆ OBRADOVAO GROBARE: Bilo je nekoliko povređenih igrača, ali samo će jedan SIGURNO propustiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKOVIĆ OBRADOVAO GROBARE: Bilo je nekoliko povređenih igrača, ali samo će jedan SIGURNO propustiti derbi

Partizan održao konferenciju za medije pred Večiti derbi.

U subotu od 18 časova biće odigran 159. Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić", a tim povodom održana je konferencija za medije u Humskoj na kojoj je svoja očekivanja od predstojećeg meča izneo šef stručnog štaba Partizana Zoran Mirković. Njegove reči će obradovati navijače crno-belih, jer su prethodnih dana kružile informacije da će uz Svetozara Markovića meč sa Crvenom zvezdom propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Zoran Tošić, Danilo Pantić i Đorđe Ivanović, ali su njih trojica ipak spremni za praznik fudbala.

Strateg crno-belih se nada da će njegova ekipa nastaviti sa partijama kakve pruža od početka drugog dela sezone.

- Očekuje nas najveća utakmica srpskog fudbala, "Večiti derbi", večita dilema ko je bolji - crno-beli ili crveno-beli. Dobro smo otvorili ovu polusezonu ,tako da očekujem dobru utakmicu i fer borbu, pa nek pobedi onaj ko bude bio bolji - započeo je Bata.

Partizan se nalazi u nezavidnom položaju, ima čak 15 bodova manje od Crvene zvezde i šest manje od Radničkog.

- Bodovna razlika je tolika kolika i je i sigurno da nemamo prijatnu situaciju. U slučaju eventualni poraz to se još komplikuje. A što se tiča pritiska, svaki igrač Partizana mora sa tim da se nosi. Mislim da mi sa tim možemo i moramo da se nosimo. A sigurno da ćemo posle te dve ili tri utakmice više znati u kom pravcu će ići ovo prvenstvo - kazao je Mirković.

Trener Parnog valjka je istakao da očekuje agresivnu igru Crvene zvezde, a osvrnuo se i na prethodni derbi.

- Sastav je već poznat, ali naravno da ne mogu da vam ga kažem. Što se tiče paralele ekipa iz prvog dela, nema Marka Jankovića i Svete Markovića, to su bila dva bitna igrača. Svi su ostali u kombinaciji, nismo imali veliku reviziju tima. Eventualni plus može da bude to što se bolje poznajemo, što smo prošli pripreme i više verujemo jedan drugom - rekao je Mirković i dodao da se već ranije zna da na Markovića (oporavlja se od operacije) ne može da računa.

Ali situacija sa nekim drugim igračima je bolja, pa u potpunosti može da računa na Zorana Tošića, ali delimično na Đorđa Ivanovića i Danila Pantića koji nisu spremni za svih 90 minuta.

Pričao je i o protivniku, odnosno najvećim opasnostima.

- Zvezda je čvrsta ekipa, jaka i kvalitetna i takvu zvezdu očekujem. Odlična ekipa, dobro izbalansirana, ima igrače poput Marina, koji je ekstra klasa, mislim da od njega preti najveća opasnost. Tu su i Ben i Simić i Boaći, to je četvorka koja je najopasnija.

Prisutne novinare je zanimalo da li Mirković daje prednost mladosti ili iskustvu za ovakvu utakmicu.

- I mladost i iskustvo. Ali, nije to nešto bitno, ko god je mlad i ima kvalitet, to je nešto osnovno što treba da ima. A ko je star, znate kako kažu - lav je lav i kad je star.

Dobro je poznata priča oko tunela koji vodi od svlačionica stadiona "Rajko Mitić" do terena da se vrlo često gostujućim ekipama tu "odseku" noge,  čak je i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić to naveo kao najveću prednost crveno-belih.

- Taj tunel jeste dugačak i mračan, ali, da kucnem u drvo, niko još tamo nije izgubio glavu, pa nećemo ni mi. Idemo tamo da igramo fudbal, a ne nešto drugo ako je neko na nešto aludirao - zaključio je Mirković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nikoleta Lozanova, bivša supruga Valerija Božinova.

🐈

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jul 24, 2018 at 11:48am PDT

@nl.for.you 👒 #mood😍

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jul 6, 2018 at 12:47am PDT

✨Тялото е поглед, а кожата - намигване.✨ За перфектна кожа това лято, използвай Restylane Vital skinbooster в @dermaact 💎 Истинска хидратация навреме, сега в пакети на специални цени ➡️ derma-act.shop

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jun 6, 2018 at 1:34am PDT

Mood 🐚

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on May 25, 2018 at 12:19pm PDT

All day here... Lonely... 🐺 #mood

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Mar 12, 2018 at 11:40am PDT

Happy B day #5 Bali Vibes 👒

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 4, 2017 at 12:58am PST

So hot... 💦💦💦

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jul 7, 2017 at 4:18am PDT

Looking good is the best revenge...💋

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jun 8, 2017 at 2:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.