Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende Zvezde i Partizana u stručnom štabu “orlića”

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okuplja se u nedelju i ponedeljak kada počinju pripreme za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2021. godine. “Orliće” čekaju mečevi protiv Bugarske (11. oktobar) i Poljske (15. oktobar). U nove izazove kreću sa novim selektorom.
Od 13:30 igraju Brajton – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.90.
Nedavno je sa te funkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smenjen Nenad Milovanović koji je na klupi proveo samo dve utakmice. Njegov naslednik će da bude Ilija Stolica, a promocija selektora je zakazana za ponedeljak. Interesantan je predlog za njegove pomoćnike.
Asistent Stolici bi mogao da bude nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš. Za mesto drugog pomoćnika konkuriše doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić, prenosi Sportski žurnal. Ipak, Ilić je selektor kadeta sa kojima ovog meseca ima utakmice. Sledećeg meseca je slobodan, pa bi mogao da pomogne Stolici.
Milijaš i Ilić su na kraju prošle sezone završili bogate karijere. Obojica su u svojim klubovima ostavili dubok trag.


The post Legende Zvezde i Partizana u stručnom štabu “orlića” appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sadik: Hvala Partizanu na ukazanom poverenju, uzvraćam golovima

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Navijači Partizana još nisu videli sve od mene, mogu još mnogo bolje od ovoga, poručuje napadač crno-belih Umar Sadik (22) za Informer! Visoki Nigerijac u četvrtak uveče postigao je dva gola za tim iz Humske u pobedi na gostovanju Astani u Kazahstanu (2:1) i postao novi miljenik “grobara”.. Od...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.