Kosanović: Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: "Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu"

Novi trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da je to jedini klub u Srbiji u kojem može da radi i da se oseća prijatno i dodao da će njegovom timu sve utakmice do kraja prvenstva biti veoma važne.

Milorad Kosanović je naveo da nije imao dilemu kada ga je predsednik kluba Marko Mišković pozvao da preuzme Napredak.

"Obzirom da je Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu, u Vojvodini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije dobro, mislim da je Napredak jedina logična odrednica i jedini klub u kome bih ja mogao da radim i da se osećam prijatno", rekao je Kosanović na predstavljanju.

Novi trener Napretka je imao samo tri dana da se upozna sa ekipom i već u nedelju ga očekuje prva utakmica pred kruševačkom publikom - meč protiv Mačve u 11. kolu Super lige Srbije.

"Nama će do kraja prvenstva sve utakmice biti vrlo važne, zato što ih ne delimo na lake i teške, bitne i nebitne. Sve su nam bitne jer hoćemo da budemo u svakoj utakmici maksimalno dobri i da se takmičimo pre svega", rekao je Kosanović.

On je naveo da je Mačva vrlo ambiciozan klub, koji je prošle sezone ubedljivo osvojio Prvu ligu Srbije.

"Napravili su par dobrih rezultata već na startu prvenstva. Imaju nekoliko dobrih individualaca, od kojih neke lično poznajem. Znamo sve o njima, ali mi imamo naše planove i želje o kojima smo razgovarali i probaćemo da u nedelju budemo maksimalno koncentrisani i dobri. Pozitivan rezultat je u ovom momentu najvažniji za ovaj tim", rekao je Kosanović.

Utakmica Napredak - Mačva igra se u nedelju u 19.00.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUHOVITO: Kosanović objasnio zašto je prihvatio ponudu Napretka, a pomenuo je Zvezdu i Partizan

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2017

Napredak iz Kruševca se rastao sa trenerom Nenadom Sakićem, ali je vrlo brzo pronašao novog šefa stručnog štaba, iskusnog Milorada Kosanovića.. . Bivši trener Crvene zvezde je objasnio zašto je prihvatio ponudu Kruševljana, uz to je bio i pomalo duhovit.. – Zvezda je zauzeta, u Partizan ne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.