Koliko vrede ekipe Zvezde i Partizana u odnosu na svoje rivale u grupama?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vrede ekipe Zvezde i Partizana u odnosu na svoje rivale u grupama?

Razlike su drastične!

I Crvena zvezda i Partizan su već ostvarili svoje glavne ciljeve u Evropi ove sezone i sve što dalje budu uradili, biće samo dodatni bonus i za jedne i za druge.

Zvezda će se ponovo takmičiti u grupnoj fazi Lige šampiona, Partizan ćemo gledati u Ligi Evrope, a prilika je da sada pogledamo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgledaju procenjene vrednosti naših najboljih klubova u odnosu na rivale u grupama.

Zvezda je žrebana iz četvrtog šešira i rivali će joj biti Totenhem, Bajern i Oimpijakos. I prema procenama tržišne vrednosti njihovih ekipa na ''Transfermarktu'', srpski šampion je na četvrtom mestu:

Totenhem 979.5 miliona evra

Bajern 866.65 miliona

Olimpijakos 79.5 miliona

Crvena zvezda 57.95 miliona

Partizan je bio u nešto povoljnijem položaju u žrebu, bio je smešten u treći šešir, ali se ispostavilo da AZ Alkmar, koji je bio izvučen iz četvrtog šešira, ima značajno veću tržišnu vrednost i od crno-belih, i od Astane, koja je bila u drugom šeširu.

Mančester junajted 727.25 miliona

AZ Alkmar 53.05 miliona.

Astana 24.45 miliona

Partizan 23.63 miliona.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.