Kažnjeni vinovnici tuče u hokejaškom večitom derbiju

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjeni vinovnici tuče u hokejaškom večitom derbiju

Izrečene su tri suspenzije.

Kako se navodi u saopštenju Hokejaške lige Srbije, vršilac dužnosti direktora takmičenja Bogdan Dabović je na osnovu prijave delegata i glavnog sudije utakmice i posle pregledanog snimka kaznio hokejaše oba tima zbog učestvovanja u incidentu tokom utakmice Partizana i Zvezde, odigrane 23. februara u ledenoj hali Pionir u Beogradu. Zvezda je tada pobedila sa 3:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Boban Čuković iz Partizana je suspendovan na tri prvenstvene utakmice zbog učestvovanja u tuči koja se dogodila po završetku druge trećine. On je tada od protivničkog igrača uzeo zaštitnu kacigu i njome udarao hokejaša Crvene zvezde Ivana Anića i naneo mu lakše telesne povrede.

  

Hokejaš Partizana Nenad Raković i Crvene zvezde Dominik Crnogorac suspendovani su na po jednu prvenstvenu utakmicu zbog tuče prilikom izlaska sa leda po završetku druge trećine, u skladu sa automatskom kaznom dobijenom na utakmici.

Kako se navodi u saopštenju, odluke o kaznama stupaju na snagu odmah, a klubovi i pojedinci imaju rok od osam dana za žalbe.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Incident,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HSL: Hokejaši suspendovani zbog tuče u derbiju

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016

Po navodima iz saopštenja Hokejaške lige Srbije, na osnovu prijeve delegata i sudija, kažnjeni su hokejaši oba tima.. . Hokejaš Partizana Boban Čučković kažnje je sa tri meča suspenzije zbog učestvovanja u tuči. On je igrača Crvene zvezde, Ivana Anića udario kacigom i naneo mu lakše telesne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.