Kakva uvertira pred večiti derbi, Zvezdin ofanzivac obećao dva gola protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva uvertira pred ''večiti derbi'', Zvezdin ofanzivac obećao dva gola protiv Partizana!

Jasna poruka sa ''Marakane'' golmanu i odbrani crno-belih. Čekamo njihov odgovor...

Prvi ''večiti derbi'' ove sezone biće odigran u Humskoj, najverovatnije 22. septembra, kada će Partizan dočekati ekipu Crvene zvezde.

Jasno je da će za domaću ekipu ovaj meč imati mnogo veći značaj, jer Partizan već sada za Zvezdom zaostaje četiri boda razlike.

Zbog obaveza reprezenacije, aktuelna je prvenstvena pauza, ali izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da novi ljubimac Zvezdinih navijača, sjajni Argentinac Mateo Garsija želi da dodatno pšoveća psihološki pritisak kod ''večitog rivala''.

U razgovoru za ''Novosti'', on je bez ikakvog oklevanja poručio da će Partizanu dati dva gola!

Razlog za ovakav optimizam leži i u tome što je već imao slično iskustvo u Grčkoj.

''Mnogo sam slušao o velikom rivalstvu između dva najveća srpska kluba, stigao sam i da pogledam neke snimke sa prošlih okršaja. To je prava utakmica za mene, da se pokažem.







Daću dva gola Partizanu, obradovaću naše sjajne navijače. Velike utakmice me inspirišu.







Prošle sezone sam u dresu Arisa dao dva gola PAOK-u u derbiju Soluna, jedan u prvenstvu i jedan u Kupu Grčke. Spreman sam da to ponovim i u Zvezdi'', naglasio je Garsija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRETI VEČITOM RIVALU Garsija: Daću dva gola Partizanu

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Praktično po sletanju u Beograd Mateo Garsija je obukao dres Crvene zvezde… Već u prvom meču s Jang Bojsom pokazao da će da bude veliko pojačanje za četu trenera Vladana Milojevića. Ili znaš ili ne znaš. Pravim igračima ne treba period prilagođavanja za demonstaciju kvaliteta.. Kvota naše...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.