KLADIONICE ODREDILE SVOG FAVORITA: Evo ko je u PREDNOSTI u VEČITOM derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 15:01

KLADIONICE ODREDILE SVOG FAVORITA: Evo ko je u PREDNOSTI u VEČITOM derbiju!

Bukmejkeri izneli svoje kvote.

Poslednjih godina Crvena zvezda je apsolutno dominantna u Superligi pa su i kladioničarske kvote crveno-belima davale veliku prednost. Na stranu  što ta nadmoć u prvenstvu nije bila tako očigledna u derbi sudarima. Ovaj put "večiti" rivali se sastaju u okviru polufinala Kupa Srbije, a sudeći po kladionicama malo prednost je na strani crno-belih.

Iako su u prošlom kolu Superlige Srbije ostvarili dijametralno suprotne rezultate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan uprkos porazu od Spartaka iz Suobtice ulazi u meč kao blagi favorit. Naime, kvota na trijumf crno-belih je 2,40 , nerešeni ishod stoji na 3,20, dok se pobeda Crvene zvezde placa 2,80.

Što se golova tiče, bukmejkeri ne veruju da će ih biti previše u Humskoj.  Za tri i više golova kvota je 2,05, dok se mnogo veće šanse daju igri 0-2 koja se kotira na 1,70.

Tako kažu kladionice... Ipak, ono što je mnogo tačnije je činjenica da je u derbiju jedino sigurno, da ništa nije sigurno i da je apsolutno sve moguće.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.