Jučerašnji potezi Milojevića i Mirkovića mnogo govore - Ovo su sastavi za derbi?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jučerašnji potezi Milojevića i Mirkovića mnogo govore - Ovo su sastavi za derbi?

Izgleda da u Partizanu neće biti nikakvih dilema, u Zvezdi ipak postoje dve-tri...

Crvena zvezda i Partizan imali su juče manje-više uspešne uvertire pred 159. večiti derbi.

Aktuelni šampion je slavio u Surdulici sa 1:0, ali igrom na teškom terenu nije oduševio, pa je domaćin možda zaslužio i bolji rezultat. S druge strane, Partizan deluje sve lepršavije i efikasnije, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-beli posle tri gola Bačkoj, postigli tri gola i protiv Proletera, sva tri u prvom poluvremenu.

Ono što je bilo primetno kada su u pitanju i crno i crveno-beli, to je da su i Vladan Milojević i Zoran Mirković pojedine igrače poštedeli napora, ali i eventualnih kartona, kako bi maksimalno spremni ušli u predstojeći dvoboj ''večitih''.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, juče su pošteđeni Marin, Boaći, Ben, a trener Partizana Zoran Mirković nije računjao na Zdjelara i Tošića, dok je Valijentea i Miletića izveo iz igre početkom drugog poluvremena.

Sve pomenute igrače treba očekivati u startnim postavama narednog vikenda, a crno-beli su, po svemu sudeći rešili i pitanje novog startnog štopera posle povrede Svetozara Markovića. To je mladi Strahinja Pavlović koji je juče u tandemu sa Valijenteom, pa Ostojićem, dobr obavio zadatak i treba ga od prvog minuta očekivati u derbiju.

Sve ostalo, kada je u pitanju startna postava Partizanatrebalo bi da je već sada poznato.

Nešto više dilema imaće trener Zvezde Vladan Milojević, u zavisnosti od toga da li će se do derbija potpuno oporaviti Rodić i Jovančić, a biće zanimljivo videti da li će se na krilu odlučiti za Simića ili Jirku.

Dakle, deluje da bi sastavi mogli da izgledaju ovako:

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Gajić (Rodić) - Jovičić, Ivanić (Čaušić, Jovančić) - Ben, Marin, Simić (Jirka) - Boaći.





Partizan: Stojković - N R Miletić, Valijente, Pavlović, N G Miletić - Zdjelar, Kosović, Tošić, Zakarić - Nikolić, Rikardo Gomeš.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STABILNI I NA KLIZAVICI: Zvezda se u uvertiri derbija mučila sa Radnikom

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2019, 11:19

Gajić: Pobeda protiv Partizana bi nam donela miran nastavak prolećne sezone. Najvažnije je da se dobro odmorimo i spremimo za taj meč MALO je nedostajalo da se šampion oklizne na zaleđenom terenu u Surdulici. I to u nezgodni čas, pred subotnji derbi. Dve prečke i nekoliko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.