Janković, Leonardo, Đurđević napunili mrežu Zvezde

Izvor: B92, 06.Feb.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković, Leonardo, Đurđević napunili mrežu Zvezde

Fudbaleri Partizana nadigrali su ukrajinskog premijerligaša Zirku 4:0 (1:0), u test meču na Kipru.

Crno-beli su slavili pogocima Marka Jankovića, dvostrukog strelca Uroša Đurđevića i Leonarda, koji je bio trostruki asistent.

Trener Marko Nikolić je meč počeo u sastavu: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, Alen Stevanović, Đurđević. U drugom delu šansu su dobili Tavamba, Damjanović i Đilas. umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Leonarda, Stevanovića i Đurđevića.

Nakon što je golman Kljajić sprečio vođstvo Ukrajinaca u uvodnim minutima, usledila je dominacija Partizana koji do vođstva stiže u 37. minutu, posle kombinacije Leonarda i Jankovića.

U narednih desetak minuta igre fudbaleri ukrajinskog tima koji na srpskom znači "zvezda" su nekoliko puta oštro startovali i dobili nekoliko žutih kartona.

Ubrzo su se smirili pa su crno-beli opet preuzeli inicijativi i u 54. minutu duplirali vođstvo. Janković je dobio loptu na svojoj polovini terena, a onda dubinskim pasom pronašao Đurđevića.

Nije prošlo ni deset minuta, a Partizan je vodio 4:0. Treću asistenciju zabeležio je Leonardo, a drugi gol postigao je Đurđević.

Ovaj odigrava na drugu stranu do Leonarda koji snažnim udarcem trese mrežu. Samo pet minuta kasnije bilo je 3:0, opet je kombinovao isti trio, samo što se ovaj put Leonardo revanširao Đurđeviću asistencijom.

Partizan će u nastavku priprema na Kipru igrati protiv bugarskog Levskog i ruskog Urala, koji bi trebalo da bude generalna proba pred nastavak sezone i meč sa Radom na Banjici 18. februara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.