Imao sam osećaj da Zvezda neće dati gol dva dana

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 13:30

"Imao sam osećaj da Zvezda neće dati gol dva dana"

Svetozar Marković se vratio u Partizan pre dve nedelje i odmah zaigrao u "večitom" derbiju koji mu nije stran.

Iako je veoma mlad, "bonus" igrač, to iskustvo se videlo u njegovoj sigurnosti koju je pokazao protiv ofanzivaca Crvene zvezde.

Posle meča je i sam potvrdio da je vrlo zadovoljan kako je odigrao protiv Crvene zvezde.

"Slažem se da je bilo dobro, međutim, uvek može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolje. Uh, bilo je par greškica... Mladom igraču mnogo znači poverenje trenera, kluba, saigrača. Daću sve od sebe da nastavim u ovom ritmu", rekao je Marković za "Sportski žurnal".

Prema njegovim rečima, nije bilo nikakve opasnosti da Zvezda postigne gol iz igre.

"Zvezda je držala loptu i bila totalno bezopasna. Imao sam osećaj da nećemo da primimo gol ako igramo i dva dana. Na kraju izjednačili su iz tog penala", dodao je Marković.

Mladi štoper je istakao i da ga niko iz Olimpijakosa, iz kog je došao na pozajmicu u Partizan, nije zvao posle utakmice.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.