FOTO: Ponovo divljanja na derbiju, 20 povređenih u sukobu huligana

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ponovo divljanja na derbiju, 20 povređenih u sukobu huligana

Derbi na stadionu "Rajko Mitić" nije danas počeo na vreme zbog sukoba navijača i policije.

Do nereda je došlo kada je grupa navijača Partizana krenula sa južne ka severnoj tribini gde su Zvezdini navijači, a pošto nisu uspeli da probiju policijski kordon upali su na istočnu tribinu gde su potom počeli neredi.

Potom su Zvezdini navijači sa severa preskočili ogradu, a policija je brzo uspela da napravi novi kordon. Nakon toga, nastavio se obračun navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Zvezde i policije na severu i istoku stadiona. Glavni sudija meča Milorad Mažić nije želeo da počne meč dok se sukobi na okončaju i poslao je igrače u svlačionicu.

U sukobima policije i navijača na stadionu Zvezde povređeno je više od 20 osoba, a isto toliko je privedeno.

Prethodno je pred utakmicu došlo do sukoba između navijača i policije i tada je 12 osoba privedeno. Oni su privedeni zbog napada na policiju kod južne tribine. Tom prilikom povređena su četiri žandarma.

148. večitom derbiju na stadionu Crvene zvezde prisustvuje 35.000 ljudi. Sedam kola pre kraja Partizan je na čelu tabele i ima pet bodova više od Zvezde.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Beograd: Sukob navijača i policije pred derbi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Apr.2015

Fudbalski derbi između Crvene zvezde i Partizana kasni zbog tuče navijača na tribinama stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu...Do sukoba je došlo na severnoj i istočnoj tribini između pristalica Zvezde "delija" i najverovatnije grupe "Zabranjeni", koja podržava Partizan...Policija je brzo intervenisala...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.