Evrokup: Zvezda pobedila u Monaku. Može li i Partizan? (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrokup: Zvezda pobedila u Monaku. Može li i Partizan? (UŽIVO)

U četvrtom kolu drugog kruga "crno-beli" gosti francuskog prvoligaša koji ih je u Beogradu savladao sa 72:68.

Partizanov trener Italijan Andrea Trinkijeri smatra da tim koji vodi može da se odupre Monaku ukoliko igra dobro, ali i da se neće provesti dobro ako dozvoli protivniku da nametne svoj ritam.

Monako ima obe pobede u našoj prestonici u ovoj sezoni Evrokupa budući da je u grupi u prvom delu savladao i Zvezdu i to ubedljivo sa 91:75. "Crveno-beli" su se ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vratili kući pevajući iz dvorane koja je u sklopu stadiona "Luj Drugi", na kojem igra Monakova fudbalska sekcija. Pobedili su sa 66:63 zahvaljujući trojci i sigurno izvedenim slobodnim bacanjima plejmejkera Reglenda u poslednjim sekundama meča.

U drugoj utakmici četvrtog kola Alba u 20 časaova dočekuje Ritas.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evrokup: Zvezda pobedila u Kneževini. Može li i Partizan? (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2019

U četvrtom kolu drugog kruga "crno-beli" kao gosti savladali francuskog prvoligaša sa 71:68 (23:17, 15:24, 15:11, 18:16)..."Crno-beli" su ostvarili vrlo važnu pobedu koja im povećava šanse da se nađu u četvrtfinalu Evrokupa kao jedan od dva prvoplasirana tima u grupi. Ostaje žal što uspeh...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.