Da li je Kolina komentarisao gol Boaćija?

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Kolina komentarisao gol Boaćija?

Mada je beogradski "večiti" derbi odigran još u nedelju, i dalje se polemiše o Boaćijevom golu, što je, kako tvrdi beogradski dnevnik Blic, prokomentarisao i Pjerluiđi Kolina. Beogradski Nedeljnik javlja da se Kolina nije izjašnjavao o kontroverznom detalju iz derbija.
Gol. Nije gol. Penal pre gola. Nema govora o penalu. Matematičari. Geodeti... Mnogo priča i mnogo raznih aktera oglasilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povodom 158. "večitog" derbija, koji je odigran u nedelju (1:1).

Pošto se gol-tehnologija ne primenjuje u Superligi Srbije, odluku da je gol doneo je sudija kraj gola Nenad Đokić, koji je i priznao gol Boaćija, a tu njegovu odluku uvažio je glavni arbitar Grujić.
To je izazvalo proteste u redovima crno-belih, kako na terenu, tako i van njega.
Taj "slučaj" dospeo je i do Italije, a za komentar je upitan i legendarni arbitar Pjerluiđi Kolina, koji pak nema dilemu: gol je čist!
"Na snimku se sve jasno vidi, čuvar mreže vadi loptu koja je bar pola metra u golu. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar", rekao je Kolina za italijansku radio-emisiju Top gol, a prenosi Blic.
Crvena zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, odnosno pet više od Partizana i Radničkog, koji dele drugo mesto.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“SPORNI” GOL SA DERBIJA STIGAO I DO KOLINE: Najbolji arbitar svih vremena nema dilemu šta bi dosudio

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018

Legendarni italijanski sudija se nijednog trenutka ne bi dvoumio. Kolina: Na snimku se sve jasno vidi Polemika oko pogotka Ričmonda Boaćija, kojim je Crvena zvezda došla do izjednačenja na 158. večitom derbiju (1:1), podigla je veliku buru u srpskom fudbalu. A kako vreme prolazi,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.