DA LI SE SAVO ŠALIO? Zvezda me je IZNENADILA, nisam očekivao da bude toliko OFANZIVNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SE SAVO ŠALIO? Zvezda me je IZNENADILA, nisam očekivao da bude toliko OFANZIVNA

Partizan slavio golovima Sume i Tošića.

Fudbaleri Partizana savladaali su Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju i približili se najvećem rivalu na samo bod zaostatka na tabeli. Golove za tim iz Humske u završnici meča postigli su Sejduba Suma i Zoran Tošić.  Trener crno-belih Savo Milošević istakao je po završetku susreta da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova ekipa bila bolja i zasluženo došla do trijumfa.

- Mislim da smo apsolutno zaslužili pobedu u večerašnjem derbiju. Videćete i statistiku, apsolutno smo 90 minuta imali više od igre, više šansi, više udaraca na gol. Sve što nas je karakterisalo u prethodnim utakmicama smo ponovili. Čestitam i Zvezdinim igračima na fer i korektnoj igri. Derbi je generalno bio dobar sa dobrom trkom, Zvezda me iznenadila, izašla je malo ofanzivnije nego što sam ja očekivaorekao je Milošević.

Posebno je bio impresioniran svojim izabranicima koji su taktički odradili sjajnu utakmicu.

- Odigrali smo taktički dosta dobro i sveli smo Zvezdine vrline na minimum. Nije ovo prvi put, uradili smo to i u finalu kupa. Jedino što smo imali par nedoumica su novi igrači koji su došli, pa nismo znali šta mogu. Ali, ono što sam rekao pre derbija, sve koje sam gledao i igrao, sve je odlučila energija na terenu. Mislim da smo mi danas imali više energije i iz toga proizilazi više trke i bolja borba - rekao je on.

pic.twitter.com/8Tl2ur0clR

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 22, 2019

Ističemo i da je pogodio sa svim izmenama, Tošić i Suma su postigli golove, Brežančić je upisao asistenciju.

- Isto sam rekao ranije da ovde nema startnih 11 i da ih ne može biti i biće nam potrebni svi u svakom momentu. Statistika pokazuje da igrači sa klupe donose dosta bodova. Ja sam rekao da će utakmicu počinjati samo najspremniji, oni koji su ostali na klupi nisu bili spremni - rekao je Savo.

Koliko će sada biti lakše u borbi za titulu?

- Borba za titulu još nije ni počela. Znate i sami koliko nas utakmica čeka do kraja, ovo je samo jedan psihološki stimulans da sledeće utakmice čekamo u boljoj atmosferi. Uvek je lepo pobediti u derbiju, ali mi u derbiju ne dobijamo ništa osim tri boda, a tri boda će nam trebati i u sredu u Ivanjici. Ali, uvek je dobro pobediti derbi zbog mnogo stvari, čini mi se da smo uspeli da ujedinimo naše navijače i da tu energiju koja je bila malo razjedinjena u i oko kluba i možda je ovaj derbi uspeo da nas ujedini i usmeri na ono što nas čeka - ističe Milošević.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.