DA LI ĆE SE IGRATI: Oglasio se direktor Superlige, a odmah zatim i Zvezda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE SE IGRATI: Oglasio se direktor Superlige, a odmah zatim i Zvezda (FOTO)

U petak je odigran meč Partizan - Mačva.

Da li će biti odigrane utakmice 21. kola Superlige Srbije još se definitivno ne zna. Povodom novonastale situacije oglasio se i direktor Superlige Vladimir Bulatović.

- U skladu sa propozicijama takmičenje u Superligi Srbije, zbog velikih snežnih padavina obaveštavamo vas da ste dužni da preduzmete sve potrebne mere u pogledu uklanjanja snega sa terena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi utakmice mogle biti odigrane. Ukoliko neposredno pre početka, sudija i delegat procene da utakmica ne može biti odigrana zbog "više sile" prouzrokovane vremenskim okolnostima odnosno velikim snežnim padavinama i nemogućnosti blagovremenog uklanjanja snežnog pokrivača utakmica će u skladu sa članom 12 stav 2. Propozicija biti odložena za sutra odnosno za 24 sata - navedeno je između ostalog u dokumentu prosleđenom klubovima.

Jedna od utakmica koja bi mogla da bude odložena je i između Čukaričkog i Crvene zvezde (15.00). Međutim, iz Zvezde nam je stigla potvrda da će ekipa sigurno ići na Banovo brdo. A da li će se igrati biće odlučeno znaće se uoči meča.

- Zajednica Superlige je obavestila naš klub da će odluka o odigravanju meča biti donela po izlasku sudija, delegata i kapitena obe ekipe na teren koji je očišćen od snega koji je padao u toku noći. Tek tada će biti doneta odluka da li se igra danas ili će meč biti odložen za 24 sata. Zbog toga pozivamo naše navijače da dođu na Banovo brdu jer će njihova podrška pogotovo u ovakvim uslovima biti značajna - saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Pogledajte i fotografije sa stadiona Čukaričkog.

Podsetimo, u petak uveče odigrana utakmica između Partizana i Mačve.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.