ČEKAJU SE REAKCIJE DELIJA I GROBARA: Određene sudije večitim rivalima u 5. kolu Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 18:37

ČEKAJU SE REAKCIJE DELIJA I GROBARA: Određene sudije večitim rivalima u 5. kolu Superlige

Zvezda gostuje Proleteru, Partizan dočekuje Inđiju.

Mečevi petog kola fudbalske Superlige Srbije počinju u petak, a Fudbalski savez Srbije odredio je i delioce pravde na prestojećim utakmicama.

Branilac titule Crvena zvezda prva će na teren u petak od 18 časova pošto će na ''Karađoru'' gostovati Proleteru iz Novog Sada, a za glavnog sudiju tog meča određen je Dragan Čolović. Pomoćnici će mu biti Nemanja Petrović i Matija Olajoš Nađ.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Fudbaleri Partizana će svoj meč igrati dan kasnije od 18.30 časova kada će u Humsku doći ekipa Inđije. Glavni sudija tog meča biće Novica Anđelovski, a pomagaće mu Goran Beljin i Dejan Potočan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.