Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 11:35

Borac i Đorđe Majstorović pred sporazumnim raskidom ugovora

Bivši član Zvezde i Partizana zahvaljuje se Borcu na dosadašnjoj saradnji!

Čačanski košarkaš Đorđe Majstorović očekuje da uskoro sporazumno raskine ugovor sa KK Borac za koji je nastupao poslednjih sezona i izborio plasman u ABA ligu. Trenutnu situaciju za Mozzart Sport Majstorović opisuje sledećim rečima.

“Borac nije bio zainteresovan za nastavak saradnje. Poštujem njihovu odluku i čekam sporazumni raskid ugovora. Zahvaljujem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se na dosadašnjem zajedničkom radu, posao kao svaki drugi, tražim novi klub”, ističe Majstorović.

Govori se da ste na pragu novog kluba?

“Zbog upale nerva imao sam problem sa leđima. Mislio sam da sam sanirao problem, ali još uvek nisam fit. Prvo ću da rešim situaciju sa leđima, za neki dan idem u Beograd da treniram i podignem formu. Potom ću se pozabaviti novim ugovorom, a realno je negde na zimskoj pauzi, ukoliko bude sve u redu sa virusom korona”, konstatovao je Majstorović.

Tokom karijere Majstorović je bio član Mladosti, Zvezde, Partizana, Heliosa, Metalca, seniora Partizana, Borca…Možda je Primorska naredna odrednica?

Đurđe Mečanin

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.