Bokila našao klub - Turci dali više od Zvezde

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokila našao klub - Turci dali više od Zvezde

Aktuelni šampion Srbije nije mogao da parira turskom superligašu u trci za reprezentativcem DR Kongo pa će Džeremi Bokila karijeru nastaviti u klubu iz Manise.

Reprezentativac Demokratske republike Kongo i dosadašnji član kineskog Guangdžoua R&F Džeremi Bokila dogovorio je saradnju sa turskim Ahisarom iz Manise za koji nastupa i bivši golman Partizana Milan Lukač.

Superligaš iz Manise očito je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponudio najbolje uslove Džeremiju Bokili nakon završetka Kupa afričkih nacija jer nije tajna da je "razbijača" iz DR Kongo želela i Crvena zvezda.

Finansijski detalji dogovora Ahisara i Guangdžoua nisu saopšteni ali je poznato da je Bokila potpisao ugovor na dve i po godine.

Za Džeremija Bokilu prelazak u Ahisar ne bi trebalo da predstavlja veliku novinu jer je u prošlosti nastupao za turski Eshišehir u tamošnjoj Superligi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.