BORJAN VERUJE U POBEDU: Sa navijačima do TRIJUMFA u Večitom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN VERUJE U POBEDU: Sa navijačima do TRIJUMFA u Večitom derbiju

Kapiten Crvene zvezde ubeđen u uspeh protiv Partizana.

Imaće Milan Borjan tu čast i privilegiju da u nedelju od 18 časova, u najvećem fudbalskom prazniku u Srbiji- Večitom derbiju, na teren izađe kao kapiten Crvene zvezde. Fenomenalni čuvar mreže očekuje ispunjene tribine, odličnu atmosferu i veruje da će tim koji će predvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa trakom oko ruke ostvariti trijumf.

- Očekujem pun stadion, pre svega. Siguran sam da ćemo imati našeg 12. igrača, jer navijači do sada nikad nisu izneverili naša očekivanja i ubeđen sam da će napraviti spektakularnu atmosferu i dati nam onaj poznati vetar u leđa koji nas nosi do velikih rezultata. Na nama je da uzvratimo dobrom igrom i nadam se da ćemo pobediti - jasan je Borjan.

Kapiten crveno-belih ističe da ne postoji "motiv više" kada su Derbiji u pitanju.

- Kada nosite dres Zvezde uvek izlazite na teren motivisani i sa željom da pobedite. Na to vas obavezuje dres, grb, istorija kluba i najbolji navijači na svetu. Utakmice protiv Partizana su praznik fudbala, motiv je uvek najveći kao i očekivanja sa obe strane, bez obzira na položaj na tabeli i formu. Igramo na Marakani, pred našim navijačima i želimo kao i uvek da pobedimo.

Bez obzira na to što Crvena zvezda ima 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, Borjan ističe da to nije faktor u predstojećem meču.

- Svi ističemo da smo u prolećni deo sezone ušli kao da bodovna razlika ne postoji. Cilj nam je da osvojimo što više bodova, a kroz istoriju Derbija vidimo da nije uvek pobeđivao favorit, niti bolji tim. Odlučiće detalji, inspiracija pojedinca, ali na posletku mislim da se Derbiji dobijaju timski. Zato je na nama da budemo što kompaktniji.

Ne oseća pritisak zbog kapitenske trake Milan Borjan, već čast.

- To je veliko priznanje za moje igre. Odgovornost je, ali ne i dodatna presija. Biće mi čast da ekipu, sa trakom oko ruke, predvodim na terenu - ponosno će Borjan.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OČEKUJE PUNE TRIBINE I TRIJUMF! Borjan: Odužićemo se navijačima dobrom igrom!

Izvor: Kurir, 29.Feb.2020

Imaće Milan Borjan tu čast i privilegiju da u nedelju od 18 časova, u najvećem fudbalskom prazniku u Srbiji "večitom derbiju" na teren izađe kao kapiten Crvene zvezde.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.