Zvezda bolja od Makabija, ubedljiva pobeda Partizana nad Panatinaikosom

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od Makabija, ubedljiva pobeda Partizana nad Panatinaikosom

Juniori Crvene zvezde upisali su prvi trijumf na turniru ANGT Marko Ivković, dok je Partizan "demolirao" Panatinaikos.

Nakon poraza od Panatinaikosa, izabranici Aleksandra Klipe nadigrali su Makabi iz Tel Aviova u drugom kolu grupe A turnira u Železniku.

Crveno-beli su susret rešili serijom 13:0 početkom treće deonice, kada su se odvojili na 20 poena razlike. Makabi je uspeo da u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 10 minuta ublaži poraz.

Utakmica je na kraju završena rezultatom 79:69 u korist crveno-belih.

Zvezdu su do trijumfa predvodili Nikola Manojlović sa 18 poena, 5 skokova i 7 asistencija, a Lazar Maksimović upisao je 15. U ekipi Makabija najefikasniji je bio Juval Levin sa 26 poena, dok je Harel Linski postigao 15 poena.

Što se tiče Partizana oni su u prvom kolu pobedili Makabi, dok su u drugom bez ikakvih problema ubedljivo trijumfovali nad Panatinaikosom sa 103: 62.

Crno-beli juniori su od starta nametnuli ritam i podizali razliku iz minuta u minut. Puleni Milivoja Lazića su rezultatski bili bolji u svakoj od četiri deonice.

Nikola Radovanović je postigao 20 poena za pobednički sastav, a istakli su se i Lazar Stevanović sa 17 i Đorđije Jovanović sa 15, dok je na drugoj strani Marios Giotis bio najefikasniji sa 25 poena, a Emanuel Kontudis ubacio je 16.

Zvezda će u trećem kolu grupe igrati protiv Partizana, a ovaj susret je na programu u subotu od 16 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI TRIJUMF: Crvena zvezda bolja od Makabija

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020

Sutra derbi protiv Partizana...Juniori Crvene zvezde ostvarili su prvi trijumf na turniru ANGT ''Marko Ivković'' pošto su savladali Makabi iz Tel Aviva drugom kolu grupe A sa 79:68 (29:22, 18:20, 26:11, 6:15) posle startnog poraza od Panatinaikosa...Izabranici Slobodana Klipe do trijumfa su stigli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.