Zvezda: U prodaji ulaznice za večiti derbi

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 12:17

Zvezda: U prodaji ulaznice za večiti derbi

Ulaznice za 165. fudbalski večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde puštene su u prodaju i na blagajni stadiona "Rajko Mitić", saopšteno je iz Zvezde.

Blagajna će raditi u petak i subotu od 10 do 17.00, a večiti derbi u okviru devetog kola Superlige Srbije je na programu u nedelju od 18.00 na stadionu Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Cena ulaznica za severnu tribinu iznosi 800 dinara, dok će ulaznica za zapadni bočni ulaz A iznositi 2.000 dinara.

Na tabeli Superlige Srbije vodi Partizan sa maksimalnim učinkom od sedam pobeda iz sedam mečeva, dok je Zvezda iz istog broja utakmica upisala 19 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda: Od danas u prodaji ulaznice za večiti derbi

Izvor: Danas, 17.Sep.2021

Ulaznice za 165. fudbalski večiti derbi izmedju Partizana i Crvene zvezde puštene su danas u prodaju i na blagajni stadiona "Rajko Mitić", saopšteno je iz Zvezde.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.