VEČITI DERBI ODLUČUJE: Partizan može da bude drugi, treći i četvrti! Ovo su sve kombinacije sa Jadrana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČITI DERBI ODLUČUJE: Partizan može da bude drugi, treći i četvrti! Ovo su sve kombinacije sa Jadrana

Kuva u ABA ligi.

Pobedom nad Budućnosti u 19. kolu ABA lige košarkaši Partizana načinili su veliki korak ka trećem mestu uoči plej-ofa regionalnog takmičenja. Ekipa Andree Trinkijerija trenutno ima identičan učinak kao i Budućnost (13-6) na deobi treće poziocije i bolji međusobni skor, ali i teži raspored u finišu regularnog dela sezone.

Partizan će u narednom kolu biti gost Crvene zvezde koja ima samo jedan poraz u dosadašnjem dleu ABA lige, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda ih očekuju dueli protiv Igokee (domaćin) i FMP-a (gost). Sa druge strane, Budućnost će igrati kod kuće sa Zadrom i Cibonom, a gostovaće Mega Bemaksu. U svakom slučaju, crno-beli drže ključ treće pozicije u svojim rukama.

Partizan bi mogao da preskoči i drugoplasiranu Cedevitu koja ima trijumf više od Beograđana i bolji međusobni skor, ali pitanje je koliko teorija može da se pretoči u povoljan ishod u praksi. Cedevita u narednom kolu gostuje Krki, onda i Olimpiji, dok će u poslednjem kolu biti domaćin Mornaru.

U slučaju formiranja trougla Partizan-Cedevita-Budućnost sva tri tima imaće po dve pobede i poraza, a crno-beli bi u prema tom scenariju bili treći. Cedevita bi u tom slučaju na mini tabeli imala koš količnik plus pet, Partizan plus tri, a Budućnost minus osam.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Issa pool vibe 💦

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 22, 2018 at 8:07am PST

Let the bikini games begin 🎉 (I filtered this until I was tanned)

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 15, 2018 at 9:43am PST

Just a girl, hanging out with her tree 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 17, 2018 at 11:47am PST

Throw back to paradise 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Apr 12, 2018 at 10:00am PDT

😎☀️ #restday #doha

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Feb 24, 2016 at 3:10am PST
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LJUBIMAC GROBARA IMA NOVI KLUB: Evo gde će bivši košarkaš Partizana nastaviti karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2019

Navijači crno-belih su se potajno nadali njegovom povratku...Bivši košarkaš Partizana Stefon Lazme napustio je Panatinaikos pre dve nedelje (više pročitajte OVDE), a od danas ima novi klub. Gabonac je potpisao ugovor sa ekipiom Strazbura, u kojoj će završiti tekuću sezonu...VEČITI DERBI ODLUČUJE:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.