Suma: Titula je naša želja

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma: Titula je naša želja

Strelac prvog gola na 161. „večitom“ derbiju Sejduba Suma preneo je za klubski sajt svoje utiske o utakmici, Partizanu i očekivanjima u nastavku sezone.
"Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači ‘večiti‘ derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najjačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me."

"Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško se tada piše zlatnim slovima."
„Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo ‘razočarenje' u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje."
„Kod mene je poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta i pričamo, imam dobru komunikaciju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren."
„Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja!", zaključio je Suma.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.