STANKOVIĆ O NAPADAČIMA ZA DERBI: Vreme je da Dioni počne šanse da pretvara u golove

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 12:11

STANKOVIĆ O NAPADAČIMA ZA DERBI: Vreme je da Dioni počne šanse da pretvara u golove

Utakmica se igra od 18 časova u Humskoj.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova gostuju Partizanu na stadionu u Humskoj u 165. Večitom derbiju, prvom u ovoj sezoni. Oba tima u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč pošto su uspešno savladali prepreke u evropskim utakmicama. Trener crveno-belih Dejan Stanković najavljuje dobar meč velikih rivala i tvrdi da Srbija može da bude ponosna na večiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << derbi.

 - Derbi je nešto na šta Srbija treba da bude ponosna, pogotovo u zadnje vreme. Crvena zvezda i Partizan krče put srpskom fudbalu da možda u Evropi imamo i direktnog učesnika u Ligi šampiona - počeo je Stanković i osvrnuo se na Partizan. - Možda ima više psihološke nego taktičke pripreme u derbiju jer ne verujem da jedni druge možemo da iznenadimo. Ne verujem da Partizan nas može da iznenadi sa postavkom. Dosta utiče psihološki faktor. Na drugim utakmicama možeš da izgubiš bodove, ali derbi je baš pravi poraz. Teško se prihvata. Sve ćemo uraditi da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. Derbi ne možeš da prognoziraš. Igraćemo da dobijemo utakmicu. Partizan ima fenomenalan start sezone, Saletov rad mnogo poštujem. Teško primaju golove, organizovani su, imaju srednji blok iz kojeg ostavljaju prostor napadačima. Nije u našem mentalitetu da idemo na remi, kao i oni. Optimista sam. Sitnice odlučuju velike utakmice. Ko bude više skoncetrisan na tim malim stvarima, to donosi prevagu. Zadovoljan sam kako napredujemo sa prekidima. Malo smo škripali na početku, suviše komotno smo ulazili u prekide. Dosta radimo na tim detaljima.

Crvena zvezda je osvojila bodove protiv Brage na startu Lige Evrope, ali je platila i ceh pošto se povredio El Fardu Ben, dok je od ranije van stroja bio Milan Pavkov.

 - Ben je aut, videćemo da li ćemo Pavkova moći da osposobimo za neki minut na terenu. Rekao sam i pred Bragu, koga nema bez njega moramo. Iskoristićemo današnji dan da se spremimo. Derbi nikad ne može da se prognozira. Pobeda protiv Brage daje vetar u leđa, daje samopouzdanje i ja sam optimista - kaže Stanković koji će morati verovatno u zadnjoj liniji da menja zbog pravila o bonus igračima. - Bonus igrač mi ne remeti ništa. Naši bonusi su odabrani bonusi koji mogu u svakoj utakici da daju nešto ekipi. Samo treba da odlučimo ko će to biti.

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

Pavkov neće biti u startnoj postavi za derbi što znači da će najverovatnije Loi Dioni biti taj koji će kao najistureniji pretiti golu Partizana. Posle problema na startu sezone zobg lošije fizičke pripreme, deluje da je Francuz sve bolji mada ne uspeva da postigne gol.

 - Dioni je dosta porastao u poslednjih mesec dana. Drago mi je kad špic krene da ulazi u šane, vreme je da Dioni šanse počne da pretvara u golove. Špic Zvezde mora da daje golove i kada nema šansu. Zadovljni smo njegovim radom i napretkom. Došao je bez priprema i odrazilo se sve to na njega. Verujemo u njega, kapo i u ceo tim. Nikada ne bih želeo da neklog izdvajam. Uvek će nekog igrača izbaciti pojedinca, grupa daje najboljeg. Tako je funkcionisalo protiv Brage, a to očekujem u nedelju - priželjkuje Stanković koji je pohvalio još jednog igrača za meč protiv Brage. - Pohvalio bih Gobeljića koji je čuvao njihovog najboljeg igrača. Oduševio me je. Igrao je protiv mnogo zahtevnog  i kvalitetnog igrača, ali je odradio odličan posao.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Derbi ne može da se prognozira, ali optimista sam

Izvor: RTS, 18.Sep.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da optimista pred 165. “večiti” derbi i da se nada da će se njegov tim iz Humske vratiti sa pozitivnim rezultatom. Duel Partizana i Zvezde igra se u nedelju od 18.00 časova. . "Znate i sami, derbi je nešto na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.