SABLASNO PRED VEČITI DERBI: Tužna slika na ovako lep dan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:29

SABLASNO PRED VEČITI DERBI: Tužna slika na ovako lep dan (FOTO)

Nedostaje publika, to je definitivno.

Partizan i Crvena zvezda igraju 163. "večiti derbi" u istoriji, a nažalost zbog pandemije korone publici je onemogućeno da prisustvuje novom okršaju dva najveća srpska kluba.

Utakmice dva beogradska rivala su poznate po uvek velikoj poseti i dosta vatre na tribinama, bilo u prenesenom ili bukvalnom smislu, tako da će mnogima verovatno biti neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se prilagode novim uslovima.

Pred početak meča stadion Partizana deluje prilično sablasno i šteta što se to neće promeniti tokom meča, pa neće biti uveličan ovaj fudbalski praznik prisustvom gledalaca.

Bilo kako bilo, nadamo se da će kvalitet fudbala biti na nivou "večitog derbija", a to je uostalom i najvažnije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.