ODIGRAN JE VEČITI DERBI: Partizan siguran protiv Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODIGRAN JE VEČITI DERBI: Partizan siguran protiv Crvene zvezde (FOTO)

Ubedljiv trijumf crno-belih.

Odbojkaši Partizana pobedili su u velikom derbiju ekipu Crvene zvezde rezultatom 3-1, po setovima 25:22, 25:11, 16:25, 27:25.Meč je igran u dvorani "Impuls" u okviru 8. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crno-beli su naneli drugi poraz odbojkašima Crvene zvezde ove sezone, izabranici trenera Milana Ljubičića bili su veoma raspoloženi i zasluženo su slavili.

SVET JE U ŠOKU: Bokserska ikona, trostruki olmpijski ŠAMPION, silovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečaka od 12 godina (VIDEO)

JOVANA ODLUČNA: Osvojila sam svetsku titulu, ali se neću zaustaviti (FOTO)

Partizan je dobio početni set razultatom 25:22 i čini se stekli velikku psihološku prednost. Usledio je veliki pad u igri večitog rivala koji je Partizan iskoristio da drugi set dobije ubedljivo sa 25:11.  Crveno-beli su uspeli da se konsoliduju i dobiju treći set rezultatom 25:16.

Četvrti set je doneo veliku dramu. Iako je Crvena zvezda vodila sa 20:14, Partizan je stigao do 21:21. Partizan nije iskoristio prvu meč loptu, potom crveno-beli ne koriste priliku da izjednače, da bi posle tri uzastopna poena Partizana sve bilo završeno, 27:25.

U redovima Partrizana istakao se Pantić sa 19 poena, dok je kod Crvene zvezde najefikasniji bio Danilo Pavlović sa 15 poena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.